親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大意book 錯左間non refindable hotel, 點算好???

伯爵府

好媽媽勳章

引用:大意book+錯左間non+refindable+hotel,+點

原帖由 上等人 於 16-04-14 發表
大意book 錯左間non refindable hotel, 點算好???
你經邊度訂?

大宅

引用:大意book 錯左間non refindable hotel, 點

原帖由 上等人 於 16-04-14 發表
打去hotline話自己book錯問下可唔可以cancel,唔一定得試下無妨。我試過ok.仲要打英文hotline(外國人好相語啲,雖則唔知係咪真係外國人聽電話)廣東話cs通常center係廣州係大陸人聽,好古板唔得就唔得。

男爵府

回覆:bb鼠 的帖子

經 hotel combined book getaroom.com

男爵府

引用:Quote:原帖由 上等人 於 16-04-14 發表大意

原帖由 Neutraly 於 16-04-14 發表
打去hotline話自己book錯問下可唔可以cancel,唔一定得試下無妨。我試過ok.仲要打英文hotline(外國人好相語 ...
唔該晒!

男爵府

回覆:有冇人試過book錯左non refundable hotel

如果cancel唔到就慘啦!!

大宅

MommyPanel勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 上等人 的帖子

你好,

我曾訂香港的酒店,而是直經從該酒店的官網訂購,但因我在零晨後始入住,自己打錯了日期,到俾晒錢才猛然想起,即時致電酒店,但不幸地正確的日子已經 Fully Booking!最後經酒店安排下,入住日期延至1個月內適用。

另一個 Case是經攜程網訂,我把月份打錯,隔咗一天才發覺,致電客戶服務中心,幾經轉折,最後得到她們協助把日期改正!

故此,閣下的情況、只有儘快聯絡訂房的網站,以便請他們協助解決!

首頁

尾頁

跳至