自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

認識瑞士牛牛第二回

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

禁止訪問

認識瑞士牛牛第二回

男爵府

回覆:新加坡災難式婚攝照

新郎果執頭髮想點?冇人提點下佢咩

wcpcelia    發表於 16-4-15 09:59

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

但之後... 攝影師SHARE 個D正常好多喎.

係唔係忘記.DELETE 唔見得人既相就交左..

之後俾人當話題咋.

男爵府

個攝影師自稱唔錯嘅相
得註冊嗰張叫做好少少

禁止訪問

用戶要求終止服務

如若踫到 他比我好
只望停在遠處祝君安好
雖不可親口細訴

wcpcelia    發表於 16-4-15 09:59
C.Humphrey    發表於 16-4-14 23:00
OM123321    發表於 16-4-14 19:21
pi0219    發表於 16-4-14 17:11
頭號閒人    發表於 16-4-14 16:59
lafield    發表於 16-4-14 16:55

複式洋房

http://photoblog.hk/wordpress/15 ... D%E6%B7%9A%E5%91%BC

不過,根據馬來西亞東方網的報導,有關婚紗店名為 Feline Wedding,負責人表示有關服務是交給一位有 20 多年經驗的攝影師,而且全部共 900 多張照片裏,是新娘故意挑其中 20 張左右放上網,但好的照片根本有很多。

另外,本來套餐並不包括 Pre-wedding,但新人卻要求攝影師在植物園拍攝,只是攝影師已經很大方的配合了。再者,原來新人上星期六已經來要求退款,不過 10 小時收費 350 新加坡元 (即約 HKD 2000) 的外包攝影師費用無法退還,如果真的堅持退錢,他們就唯有法庭見。

係咪個客自己有古怪

子爵府

引用:如若踫到+他比我好只望停在遠處祝君安好雖

原帖由 happybebebe 於 16-04-14 發表
如若踫到 他比我好
只望停在遠處祝君安好
雖不可親口細訴
有聲架喎

珍珠宮

係LA,我都係咁話,我一見到文中寫住"她当时还免费配赠了新娘父母及姐妹们的服装租借服务。岂料,新娘却坚持在婚礼多个月前,就举家大小来试礼服,给婚纱店添了不少麻烦。"都覺得新娘係煩客,人地店方屯FREE左父母同姐妹團GE衫比佢,佢仲貪得無厭帶一班人黎

子爵府

引用:個攝影師自稱唔錯嘅相得註冊嗰張叫做好少少

原帖由 stepchobb 於 16-04-14 發表
個攝影師自稱唔錯嘅相
得註冊嗰張叫做好少少
普通人揸機都識影啦、唔駛請佢啦

kavenzou    發表於 16-4-14 22:13

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

尋晚喺FB睇到呢D相,再加埋網友D留言,我真係笑到傻左

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:fatball2014 的帖子

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ANChan58 發表於 16-4-14 16:09
攝影公司宣稱拍了九佰多張照片,而事主只post廿幾張拍得差的照片要求退款,問題係若真的只有少數(廿幾張) ...
可能個客要求相底全檔, 間攝影公司就不會刪除那些差的照片, 如果個事主有揀相, 仲揀D差的照片post出來, 一係就重口味想出風頭, 如果唔係就屈間攝影公司退款, 呢D招數國內有好耐, 現在去到新加坡都有人用

禁止訪問

認識瑞士牛牛第二回

公爵府

我睇完笑死左!
真係點講呢,首先新人都唔屬於俊男美女好悅目果一類,再加上啲款式都好鬼娘,出黎效果咁樣都有少少唔怪得人。不過真係好好笑,特別係有個男人企起中間果張,真係好經典。

首頁

尾頁

跳至