懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想問有冇JM 懷孕期間一直係咁流啡呀?
我由5wk開始先見紅... 然後一直流啡同個肚係Keep住痛, 睇咗私家照咗只係話作小先兆,
但就完全冇開安胎藥, 我見其他JM都有藥食... 點算好, 每次去廁所都擔心見紅,見啡....
我有睇中醫, 不過睇咗兩個星期都係咁, 冇好轉... 點算???

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

引用:我想問有冇JM+懷孕期間一直係咁流啡呀?我由

原帖由 esga 於 16-04-14 發表
我由5wk開始先見紅... 然後一直流啡同個肚係Keep住痛, 睇咗私家照咗 ...
如果照過正常就訓多d

複式洋房

醫生係咪唔一定開止血/藥同安胎藥架呢?
定係我轉呢一個醫生好呢?

水晶宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

我都流咗超過一個月,無食藥,無打針,只瞓床。

別墅

引用:我想問有冇JM+懷孕期間一直係咁流啡呀?我由

原帖由 esga 於 16-04-14 發表
我由5wk開始先見紅... 然後一直流啡同個肚係Keep住痛, 睇咗私家照咗 ...
我同你一樣呀,wk5開始到聽日wk8一直keep住流啡,期間仲有兩次見紅。去睇左兩次私家,佢有開止血同安胎藥俾我。但睇政府時,政府話無醫學證明安胎藥係有用,所以唔會開,淨係叫我休息多d。不過講係咁講,我覺得開左藥,係令個心安定d,個人無咁緊張。

水晶宮

你有冇聽話臥床休息啊?不如睇多一個醫生

大宅

我4wks,前兩日有啡同見紅,
所以bed rest同食duphaston,
頭先去廁所又抹到啲黑咖啡色,我諗應該係啲舊血掛,聽日去驗血check hcg

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

我有個親戚都系,流啡就要訓床。依家佢個囡囡好大喇。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆:Keep住流啡到8wk

我都係5w流到7w, 有日重好似黎m咁,之後就一直訓床同飲左幾日中藥。而家15w了,放鬆心情都好重要,加油!

首頁

尾頁

跳至