少年成長

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

今次UT進步了好多,雖然離好成績有段距離,但只要keep住呀仔團火,應該問題不大。但辛苦了老公,佢好用心幫佢,教佢,忍佢,佢哋嘅關係亦改善咗好多。希望個仔真係明白我哋嘅苦心。訓導老師亦搵咗仔仔同佢傾,佢亦好接受依個老師亦唔抗拒搵男社工同佢傾計,希望佢能慢慢搵番自己嘅做人目標,好多謝訓導老師對我仔嘅包容同關心。中學仔真係好煩,大家加油

SiuBBee    發表於 16-4-20 10:43

大宅

回覆:好開心,進步了!

很好啊!替你和仔仔高興,加油

進進同小老表NAOKI 進進同進進爸永遠係我心肝寶貝,一家三口快快樂樂

大宅

引用:今次UT進步了好多,雖然離好成績有段距離,

原帖由 三國1 於 16-04-14 發表
今次UT進步了好多,雖然離好成績有段距離,但只要keep住呀仔團火,應該問題不大。但辛苦了老公,佢好用心幫 ...
恭喜你
請問你仔仔中幾? 有咩心得可以Share ?

子爵府

2019新春慶豚圓

恭喜. 沒有甚麼比看到子女進步更開心

別墅

中幾?

複式洋房

恭喜恭喜
做DADDY MAMI係辛苦,不過見到仔女有進步係開心既

別墅

子爵府

恭喜

大宅

回覆 三國1 的帖子

共勉之

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恭喜

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

首頁

尾頁

跳至
熱門主題