自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔好俾個名嚇親, 上星期睇左一集, 講夫妻間老公無形俾老婆壓力, 我覺得幾有共鳴好想叫老公睇, 不過佢躝左入房

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我真係比個名嚇親唔敢睇

但其實點解要改個咁嘅

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

幾時有得做?
有冇得重溫

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

1314625 發表於 16-4-14 16:55
我真係比個名嚇親唔敢睇

但其實點解要改個咁嘅
我都係轉轉吓台無意中睇到再睇節目名, 覺得改得怪,唔貼切

水晶宮

selinako^^ 發表於 16-4-14 16:57
幾時有得做?
有冇得重溫
逢星期六930搵唔到重溫

不過嚟緊呢集都仲係果班嘉賓

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆:Viu 恐怖醫學

恐怖醫學好好睇架,以前有線都有做,講好多平時會忽略既病,真係學到好多野

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:selinako^^ 發表於 16-4-14 16:57 幾

原帖由 blackberry 於 16-04-14 發表
逢星期六930搵唔到重溫

不過嚟緊呢集都仲係果班嘉賓
唔該晒

首頁

尾頁

跳至