親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請JM指教,我早上到達成田機場,然後坐 NEX去品川站. 依 shuttlebus 時間表, 早上沒有 shuttle bus 。所以,我要坐的士或步行?(攜帶大行李 28”和小朋友)

東橫INN 東京品川站港南口天王洲

品川站港南口 → 飯店 15:00~25:00 ※約每隔15分鐘運行

水晶宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:請JM指教,我早上到達成田機場,然後坐 NEX

原帖由 Henry2013 於 16-04-14 發表
請JM指教,我早上到達成田機場,然後坐 NEX去品川站. 依 shuttlebus 時間表, 早上沒有 shuttle bus 。所以 ...
朝早有車出品川駅架,10點前。行一定唔得,否則搭的士。或者直接搭去天王洲駅,但成田去就要轉車。

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:請JM指教,我早上到達成田機場,然後坐 NEX

請JM指教,我早上到達成田機場,然後坐 NEX去品川站. 依 shuttlebus 時間表, 早上沒有 shuttle bus 。所以 ...
點解要住尼間?

大宅

我見BK介紹有雙床房,又平。而我打算去迪士尼和台場,頭二天住呢間近D。之後二天打算住新宿或池袋,咁計畫好唔好?請給些意見。謝。

水晶宮

引用:我見BK介紹有雙床房,又平。而我打算去迪士

我見BK介紹有雙床房,又平。而我打算去迪士尼和台場,頭二天住呢間近D。之後二天打算住新宿或池袋,咁計畫 ...
如果因為去台場,迪士尼,當然唔轉啦,東京只住一間。雙床好多選擇。

大宅

我之前book左哥C奶双床房,我哋2大2小。朋友剛住完,2張单人床泊埋應該只睡到三個人(我哋較肥)。E家一直再揾三人房,但未book到。所以book東横inn, 但呢間又只有2晚有房。我其實都唔想搬酒店。

水晶宮

回覆:東橫INN 品川站港南口天王洲

東橫雙床每張床110cm,免強瞓到2人,但室內空間小,4人瞓到都無活動空間,家庭房相對大1倍,好闊落。東京黎講,天王洲呢間已經較多家庭房,無記錯淺草橋東果間都有家庭房,可上官網睇下。如果你目標只是雙床,基本上間間都有,唔洗一定住天王洲。

wcpcelia    發表於 16-4-15 14:29

大宅

謝謝大家。只住一間酒店。oK

水晶宮

2019新春慶豚圓

回覆:東橫INN 品川站港南口天王洲

下次都會住品川天王洲,等你報告

大宅

回覆:Henry2013 的帖子

是我介紹和貼deluxe twin 相片的。關於shuttle bus no service in the morning, 我見有巴士由jr品川(NEX站)去天王洲,可參考之前回覆#41
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17205297&extra=page%3D2&page=3
我二月時原本book 品川太子,後期發現天王洲Totoko inn 很方便(我飛羽田)又有大房(but was full). 我逐日逐日執死雞,開頭smoking deluxe,後期齊了四晚family twin A,...一日上幾次website check,終於執齊四晚non smoking deluxe twin. 星期六最難執!我心想大不了轉一次房(2 days twin A, 2 days deluxe twin),好過轉hotel.. 四晩duluxe twin才五萬多yen,including weekend!😍

首頁

尾頁

跳至