自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

成30歲人搞到咁畸呢…究竟佢係咪真係想人認唔到佢架?

from東方新地

http://www.orientalsunday.hk/%E6%9C%80%E6%96%B0%E5%A8%9B%E8%81%9E/%E5%BE%90%E5%AD%90%E7%8F%8A/

見到佢戴上眼鏡同蝴蝶結扮可愛去坐地鐵,唔知佢係咪太「離地」第一次坐所以跳晒舞好興奮,但途中冇人認到佢。不過片中見到佢個樣似乎又變咗… 究竟市民係因為佢個打扮唔認得佢,還是真係唔認得佢個樣?

珍珠宮

2019新春慶豚圓

黑白圖?

回正題
佢咁樣即使人地NG認得佢,打扮到咁都好出眾

子爵府

回覆:冇人認得出 徐子珊「逆」容搭地鐵?

佢的打扮跟本係引人注意,認到都吾會叫佢啦,你估發哥人人想野生捕獲咩

wcpcelia    發表於 16-4-15 10:02
greenpea    發表於 16-4-14 20:47

禁止訪問

引用:成30歲人搞到咁畸呢…究竟佢係咪真係想人認

伯爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

新電影造型, 星期一有講過。

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:Minor 的帖子

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

珍珠宮

2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

MoCheung 發表於 16-4-14 20:19
人地做緊電影宣傳丫
原來做宣傳呀!…我都奇怪點會有人認唔到

珍珠宮

2019新春慶豚圓

電影宣傳,唔知娛樂一週定東張西望有做訪問

好心d記者專業d啦,正常人都唔會咁打扮周街走

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

引用:成30歲人搞到咁畸呢…究竟佢係咪真係想人認

原帖由 Minor 於 16-04-14 發表
成30歲人搞到咁畸呢…究竟佢係咪真係想人認唔到佢架?

from東方新地
見到可能以為欣宜做乜瘦左咁多

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆:Minor 的帖子

其實佢初出道吾錯
係要走偶像派路線

水晶宮

2019新春慶豚圓

男爵府

首頁

尾頁

跳至
熱門主題