自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

回覆:貓山王$100/2個係咪好抵呀?

冇可能甘平

禁止訪問

回覆:貓山王$100-2個係咪好抵呀?

子爵府

hashtag影視迷勳章

平時$100都買唔到一個,仲要有2個

大宅

見大家咁講,我都唔知真定假,但買左又幾好食,咁會係咩品種呢?咁細個既?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Lalaboy 於 16-04-14 發表好

原帖由 leungclai 於 16-04-14 發表
果欄 我林唔會比人呃掛
我就係俾果欄啲人呃過

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

大宅

引用:Quote:原帖由+leungclai+於+16-04-14+發表

原帖由 ipodbaby_123 於 16-04-14 發表
我就係俾果欄啲人呃過
佢地有d係好衰,我都遇過

大宅

引用:見大家咁講,我都唔知真定假,但買左又幾好

見大家咁講,我都唔知真定假,但買左又幾好食,咁會係咩品種呢?咁細個既?

...
咁既樣

水晶宮

引用:見大家咁講,我都唔知真定假,但買左又幾好

...
冇所謂啦!
一百蚊兩個!
好好食!
已經好抵!
話之佢貓山狗山定神山

大宅

引用:Quote:原帖由+leungclai+於+16-04-14+發表

原帖由 我阿廉廉 於 16-04-14 發表
冇所謂啦!
一百蚊兩個!
好好食!
係呀!一百兩個真係好抵,最重要唔係湯定(唔知佢係咪爆開)聽聞自己爆開果d唔好買

男爵府

無可能,我喺新加坡,開始有榴蓮食,但舖頭都話今年收成同供應應該麻麻。就算當造大造貓山王都無可能咁平。

水晶宮

引用:Quote:原帖由+MoCheung+於+16-04-14+發表假

果欄買既,唔會呃人掛,果度咁多同行係度
果欄就唔會呃人?不要太天真,世途險惡!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咩都好LA, 就當一佰蚊買2個好食榴槤咪算囉!!

伯爵府

無可能咁平,我係馬來西亞食都唔止呢個價錢!

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:只可以講真嘅貓山王冇可能咁平

原帖由 KIbabe 於 16-04-14 發表
只可以講真嘅貓山王冇可能咁平

男爵府

回覆:leungclai 的帖子

無可能咁平、我去果攔買一箱5-6個都要$1600

子爵府

似係寶石球,我星期日買60蚊個寶石球,好細個,不過幾好食

男爵府

貓山王邊會咁平呀

象牙宮

街市話貓山王果d會部都係泰國,非真正的。

首頁

尾頁

跳至