自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

如題,認同嗎?

大宅

引用:如題,認同嗎?

原帖由 jojo1234 於 16-04-14 發表
如題,認同嗎?
Why?

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆:Youtuber 黑咪好好命

??

公爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

伯爵府

唔明點解佢個樣做beauty blogger都有説明力,又有咁多粉絲,都算好命既

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

凡事唔好睇表面。
個個youtuber都夫妻恩愛,日日shopping,個個月旅行。一個連多支唇膏都買唔起既人介紹咩都冇人信。
正如做保險同傳銷一樣,門面一定要風光。
唔係搵鬼幫襯。

amyamy123    發表於 16-4-15 16:40
d_yeong    發表於 16-4-15 16:33
小小蕃茄    發表於 16-4-15 11:04
stepchk    發表於 16-4-15 10:37
Makeupforever    發表於 16-4-15 09:54
wcpcelia    發表於 16-4-15 09:14
頭號閒人    發表於 16-4-15 08:34
chelsea_meow    發表於 16-4-15 06:00
C.Humphrey    發表於 16-4-14 23:34
9999金    發表於 16-4-14 23:31
good_pig    發表於 16-4-14 22:47

水晶宮

引用:唔明點解佢個樣做beauty blogger都有説明力

原帖由 jzzz1102 於 16-04-14 發表
唔明點解佢個樣做beauty blogger都有説明力,又有咁多粉絲,都算好命既
老實樣

男爵府

2019勳章

佢個樣真係...皮膚又唔太好,成日hardsell賣自己間鋪既護膚品真係無乜說服力成日係度話人pm佢鬧佢樣衰都唔知真唔真...有冇咁多人咁得閒專登pm佢鬧佢?梗係覺得有d自導自演既感覺

大宅

How?

男爵府

2019勳章

引用:凡事唔好睇表面。個個youtuber都夫妻恩愛,

原帖由 seaman1982 於 16-04-14 發表
凡事唔好睇表面。
個個youtuber都夫妻恩愛,日日shopping,個個月旅行。一個連多支唇膏都買唔起既人介紹咩 ...
佢老公好似無返工咁成日得閒幫佢睇鋪,又成日陪到成去旅行

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

雖然唔知佢點好命
佢最初都係真心些牙嘅不過自己開咗舖之後都係Sell架啦
已unfollow

d_yeong    發表於 16-4-15 16:34
游芷嵐    發表於 16-4-15 12:38

公爵府

2019新春慶豚圓

引用:唔明點解佢個樣做beauty+blogger都有説明力

原帖由 jzzz1102 於 16-04-14 發表
因為普通人咁靚女反而唔受女性歡迎,你懂的

goat    發表於 16-4-14 22:08

男爵府

2019新春慶豚圓

樣靚唔靚無所謂,我最頂唔住係佢把聲,高音得黎又好似痴脷筋咁,聽得好辛苦,我日日睇youtube但係佢d片咁耐以黎click唔過三條

伯爵府

c6話佢把聲好煩,見過個樣之後叫我唔好再睇wo

大宅

我估佢老公及佢自己都搵到錢,冇估錯,mr honey 應係攝影師!
一直都有追開佢D video, 佢自從佢開了2間小店後不停show 買超級貴野後就好厭唔想睇!

唯一攪唔清係佢一直真自購定係收錢試!

男爵府

我有個fd都係唔靚皮膚差,所有相都ps過先post,但又有好多follower,好多brand寄product比佢試用

珍珠宮

2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我受唔住佢把聲,同埋覺得佢對眼好怪咁

男爵府

佢個樣......

男爵府

從無follow過佢

首頁
12345...6