興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

七月頭至八月尾要回老家,希望找到愛心家庭代為照顧小狗。小狗很乖,愛食和玩。如果有興趣,麻煩pm我!

男爵府

引用:七月頭至八月尾要回老家,希望找到愛心家庭

原帖由 papaof2 於 16-04-14 發表
七月頭至八月尾要回老家,希望找到愛心家庭代為照顧小狗。小狗很乖,愛食和玩。如果有興趣,麻煩pm我! ...
幾大?打齊針未?男/女?

大宅

2019勳章

papaof2 發表於 16-4-14 22:06
七月頭至八月尾要回老家,希望找到愛心家庭代為照顧小狗。小狗很乖,愛食和玩。如果有興趣,麻煩pm我! ...

有意但upgrade左新版唔識pm,不如你pm我
I love my dear husband and dear daughter.

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

善意提示:

請小心選擇家庭照顧小狗,因之前有個 case 同你一樣又係搵一個不相識嘅家庭照顧小狗,結果這個家庭沒有把小狗還給原主人,佢個解釋是話自己個小朋友好鍾意小狗所以唔會還,最終要攪到報警。

nyfng    發表於 16-5-24 22:29
Janeylam    發表於 16-5-14 01:48

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

papaof2 發表於 16-4-14 22:06

有相看嗎

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

can u pm me info?

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

pm you

複式洋房

回覆 qqbby 的帖子

已回覆

首頁

尾頁

跳至