自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

我當卡通片睇, 又覺得OK呀, 好過睇御醫
.........................................

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

回覆:殭 唔好睇

Tbb啲劇一向抄東抄西,但以前都可以睇得我津津有味,而家果啲真係⋯⋯⋯睇得出台前幕後嘅質素都⋯⋯⋯

大宅

抄星星,活了五百年

別墅

最近劇集都唔掂..

你就是傳說來自天堂的魔鬼.

侯爵府

畀面勳章

女主角演技差,唔好睇,轉台。

禁止訪問

男爵府

引用:抄星星,活了五百年

原帖由 壹仔媽咪 於 16-04-15 發表
抄星星,活了五百年
呢啲殭屍片好似twilight同吸血殭屍驚情4百年都係玩生存左幾百年既橋,唔一定又關星星事掛

水晶宮

引用:食吾食餐廳,又係抄深夜食堂個concept

原帖由 emmafish 於 16-04-14 發表
食吾食餐廳,又係抄深夜食堂個concept
我反而唔中意佢用深夜食堂個景,怪怪的!一場就ok,但經常出現!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

唔係呀,第三集開始好睇左,係第一二集悶,開頭多數會悶d

水晶宮

引用:Quote:原帖由 emmafish 於 16-04-14 發表食

原帖由 she007 於 16-04-15 發表
我反而唔中意佢用深夜食堂個景,怪怪的!一場就ok,但經常出現!
要慳錢,所以一景幾個劇一齊用。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

壹仔媽咪 發表於 16-4-15 11:20
抄星星,活了五百年
邊係抄星星呀, 明抄 twilight D 真正靚仔彊屍啦
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

頂唔順

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

回覆樓主:

我和疆屁有個約會~好睇好多

禁止訪問

子爵府

引用:Quote:原帖由+梅洛紅酒+於+16-04-14+發表本

原帖由 MariaTsui 於 16-04-14 發表
今集鄭大叔跟坤哥賭底褲果場戲,就抄周星馳和華仔套整蠱專家
係囉 我琴日都話緊 抄到足

禁止訪問

大宅

睇咗一集半就

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

我睇片頭, 除做型肉酸, 仲無劇情, 到9:30, 熄TV.

子爵府

I change to watch viu 99, very funny program. Changing mama to go travelling.

首頁
34567...8

尾頁

跳至