美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

粉底注顏是通過納米微針技術,在細微皮膚內的色彩置入、粉飾、皮膚圖表、持續性強的化妝術。在韓國被譽為半永久化妝,在日本被譽為ART化妝。不同於無法去除的紋眉,會在2年左右的時間裡慢慢被人體代謝,只在表皮層和真皮之間的脂肪層沉積,所以沒有任何過敏反應,也沒有色素變化,隨著角質脫落和新陳代謝會自然消失。

*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

珍珠宮

玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:有冇人玩過注入粉底

注入完,即好似化左妝咁?

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

MRS.KAREN 發表於 16-4-14 22:44
注入完,即好似化左妝咁?

好似好吸引咁..但生暗瘡會點
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

珍珠宮

引用:Quote:MRS.KAREN 發表於 16-4-14 22:44 注

原帖由 good_pig 於 16-04-14 發表
好似好吸引咁..但生暗瘡會點
唔知係咩黎,但睇文字就好似化妝咁,
即係唔洗落妝,365日都好氣息,
係咪咁呢?

寶石宮

MRS.KAREN 發表於 16-4-14 22:52
唔知係咩黎,但睇文字就好似化妝咁,
即係唔洗落妝,365日都好氣息,
係咪咁呢?

即係好似紋眉咁??

珍珠宮

引用:Quote:MRS.KAREN 發表於 16-4-14 22:52 唔

即係好似紋眉咁??
我都唔知,有無jm知,可以解釋下?

寶石宮

MRS.KAREN 發表於 16-4-14 22:54
我都唔知,有無jm知,可以解釋下?

'之前有JM話自己試緊....

不過冇圖

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

FB見到廣告。

但睇完住佢搽d粉底液搽上面,然後用微針嘅物體去導入皮膚。

睇完覺得怪怪的。。。。

寶石宮

petitsomeone 發表於 16-4-14 23:08
FB見到廣告。

但睇完住佢搽d粉底液搽上面,然後用微針嘅物體去導入皮膚。

我都係見到FB廣告丫,...不過如果塊面會損...再入唔知唔乜野入去..好似怪怪地

男爵府

好恐怖!唔相信無副作用!

good_pig    發表於 16-4-14 23:59

水晶宮

引用:Quote:petitsomeone+發表於+16-4-14+23:08+

我都係見到FB廣告丫,...不過如果塊面會損...再入唔知唔乜野入去..好似怪怪地
...
好似紋身

我的最愛: 老公, 仔仔, 同來緊既女女, 老豆

禁止訪問

回覆:有冇人玩過注入粉底??

禁止訪問

回覆:有冇人玩過注入粉底??

男爵府

好似好得人驚咁....平時化妝都傷皮膚啦..仲要注入

珍珠宮

引用:其實是一個精華做導入咁精華是粉底的顏色,

原帖由 小小丸子 於 16-04-15 發表
其實是一個精華做導入咁
精華是粉底的顏色,原理我就唔係好清楚
我都係琴晚自己做第一次
Thx,我就唔夠胆做

伯爵府

2019勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

平時化妝已傷皮膚
如果打入皮膚內層,咪會令內屠皮膚也傷哂
到時點保養才好?都係咪搞啦

首頁

尾頁

跳至