想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家可吾可以share下綠d加深情況?bingo左既Jm,你地due date後幾多曰後綠d會100%深?我呢幾日好似冇加深,又未到期睇醫生

大宅

畀面勳章

我睇過有人話dd後七日會深粗

大宅

回覆:綠d加深

之前小x過,今次好緊張,有冇Jm可share 圖參考下?

別墅

你咁樣深好正常。我都係咁。岩岩生左了。放鬆d香港人😄

子爵府

畀面勳章

樓主6d深得唔錯呀~

我2月27 due day, 6d due day後4日深粗,其實due day一星期內深粗都正常架,我依家11w

男爵府

引用:樓主6d深得唔錯呀~我2月27+due+day,+6d+du

原帖由 mmki 於 16-04-15 發表
樓主6d深得唔錯呀~

我2月27 due day, 6d due day後4日深粗,其實due day一星期內深粗都正常架,我依家11w ...
如果Due Date綠d白雪雪係咪即係又下回請早?但我DD仲未M到,體溫又無跌,好迷惘

大宅

引用:你咁樣深好正常。我都係咁。岩岩生左了。放

原帖由 TSM_TY 於 16-04-15 發表
你咁樣深好正常。我都係咁。岩岩生左了。放鬆d香港人😄
你講得啱,可能真係太緊張了

別墅

回覆:Favs 的帖子

點解唔用棒棒驗。棒棒好似易睇d 又唔使日日用6d睇搞到神經緊張。

大宅

回覆:letterland 的帖子

因為想睇加深

大宅

畀面勳章

mmki 發表於 16-4-15 08:09
樓主6d深得唔錯呀~

我2月27 due day, 6d due day後4日深粗,其實due day一星期內深粗都正常架,我依家11w ...
妳啲綠d深得好靚!我依家都好擔心,每日見佢都係好淺地加深 睇綠d加深既心情仲難捱過等bingo的日子!

大宅

畀面勳章

letterland 發表於 16-4-15 08:50
點解唔用棒棒驗。棒棒好似易睇d 又唔使日日用6d睇搞到神經緊張。
因為要睇到綠d加深先代表阿B有長大到

別墅

回覆:yllac 的帖子

知道中左就得,佢大唔大真係睇佢自己生存力。因為日日咁check, 個人太大壓力。

懷孕本身唔實在 又太多變數既事。

大宅

畀面勳章

letterland 發表於 16-4-15 09:15
知道中左就得,佢大唔大真係睇佢自己生存力。因為日日咁check, 個人太大壓力。

懷孕本身唔實在 又太多變數 ...
妳講得好岩!不過到真正發生在自己身上時,又唔會咁灑脫。因為Bingo本身都包括左好多既努力同期待。

大宅

引用:Quote:letterland+發表於+16-4-15+09:15+知

原帖由 yllac 於 16-04-15 發表
妳講得好岩!不過到真正發生在自己身上時,又唔會咁灑脫。因為Bingo本身都包括左好多既努力同期待。
...
同意,其實我都明白要放鬆,但談何容易呢,如果個胎吾得,果種痛及辛酸我已經感受過,真係好想今次平安

子爵府

畀面勳章

Favs 發表於 16-4-15 09:51
同意,其實我都明白要放鬆,但談何容易呢,如果個胎吾得,果種痛及辛酸我已經感受過,真係好想今次平安

...
我第一胎時咩都唔識, 冇紅冇啡冇肚痛, 順利生左~

上年年頭有左, 我都係平常心, 點知8W停左o係6w, 完全冇諗過會發生o係自己身上~
一年之後bb再黎, 我知緊張都冇用, bb要走都始終要走, 不過當知道bingo, 去醫生度唔會照到, 所以我book左8w先去照~ 未去照前冇野做到, 就只可以用6b睇下有冇加深, 有咩事, 我都只係想俾自己有心理準備~~

大宅

畀面勳章

Favs 發表於 16-4-15 09:51

...
加油呀,我地可以互相支持 今次小天使一定會乖乖痴實妳,祝福妳!

大宅

331DD, 我既綠d都好似唔識深咁, 仲會變返淺先激死 (晨V)

好難咁等到10日先叫深粗

我既綠D 夜晚CHECK係會深色過晨V, 所以後尾個3支都係夜V

見到深色個心先定D

其實我都打定低, 成日諗佢要走都唔辦法, 我都無野可以做到, 隨緣吧

CHECK下叫做比個心理準備自己

14/4去左照, 有胎囊, 醫生話正常,
仲有漫漫長路呀...都唔驚得咁多

大宅

畀面勳章

keepsecret 發表於 16-4-15 13:17
我3月31日DD, 我既綠d都好似唔識深咁, 仲會變返淺先激死 (晨V)好難咁等到10日先叫深粗我既綠D 夜晚CHECK係 ...

恭喜已過第一關,祝BB健康長大

我dd 14/4,12/4驗到但咁多日綠d加深速度都好慢,擔心緊正唔正常。

複式洋房

引用:大家可吾可以share下綠d加深情況?bingo左

原帖由 Favs 於 16-04-14 發表
大家可吾可以share下綠d加深情況?bingo左既Jm,你地due date後幾多曰後綠d會100%深?我呢幾日好似冇加深, ...
我的綠d

大宅

回覆:yllac 的帖子

不能認同更多,謝謝你

首頁

尾頁

跳至