美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日比我搵到極抵買嘅beauty bar, 係會展無意發現的,樣品價買返嚟,跟工廠傾開原來有分24大k 及冇24k, 但講真有冇24k我都唔識分,外觀一樣的……不過功能都係差唔多,而佢地出口日本及韓國的,當地賣得好貴,而我幸運地以辦價買返嚟,真開心。另,工廠講林心如代言果隻ems 碌面機又係佢地做,好想買埋佢,但帶唔夠錢,激死人…

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

畀面勳章

回覆:超驚喜 Beauty Bar

有冇個盒睇下

珍珠宮

2019新春慶豚圓 環保接龍勳章

點先可以係會展買

大家好,我是子悠~~

男爵府

唔係5月先有美容展咩??點解會有得買O既??

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章

你呢支咩牌子呀?

大宅

引用:點先可以係會展買

原帖由 yubiwa310 於 16-04-15 發表
點先可以係會展買
剛剛工作須要,又行過看見到,平到冇朋友,佢同我講客人真係賺好多。

大宅

引用:唔係5月先有美容展咩

原帖由 babykaman 於 16-04-15 發表
唔係5月先有美容展咩??點解會有得買O既??
係電子展,美容展係11月

大宅

引用:你呢支咩牌子呀?

原帖由 zoey_b 於 16-04-15 發表
你呢支咩牌子呀?
唔係咩牌品,工廠為保障客人權益,佢地係唔會賣容品牌,會被告爆的

男爵府

回覆:lu-ka 的帖子

我都係聽個美容師講話5月有,仲叫佢幫我執下平野

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問用咗有冇效果呀?

Keep calm & carry on

大宅

beauty bar 日本製嫁喎...點解外銷去日本韓國?

大宅

引用:beauty bar 日本製嫁喎...點解外銷去日本韓

原帖由 mandy_Lo 於 16-04-15 發表
beauty bar 日本製嫁喎...點解外銷去日本韓國?
工廠解釋Beauty bar 唔係brand , 係產品名稱。佢地做好多外銷到日本及韓國。 佢同我講,日本客人的24k係鍍上去,係客人指定要求的,都係一個買点吧

大宅

引用:我都係聽個美容師講話5月有,仲叫佢幫我執

原帖由 babykaman 於 16-04-15 發表
我都係聽個美容師講話5月有,仲叫佢幫我執下平野
11月有呀,好多野,我上年去過1日肯定行唔哂,仲要係花多眼亂,但又睇得開心喎😍

大宅

引用:Quote:原帖由+babykaman+於+16-04-15+發表

原帖由 lu-ka 於 16-04-15 發表
11月有呀,好多野,我上年去過1日肯定行唔哂,仲要係花多眼亂,但又睇得開心喎😍

...
請問係咪開放比公眾ga? 我又想去呀

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

引用:今日比我搵到極抵買嘅beauty bar, 係會展無

原帖由 lu-ka 於 16-04-15 發表
今日比我搵到極抵買嘅beauty bar, 係會展無意發現的,樣品價買返嚟,跟工廠傾開原來有分24大k 及冇24k, 但 ...
你講嗰隻beauty bar係响國內還是邊度製造?出口去日本,咁寫 made in邊度?made in china? 定係寫made in Japan?
我哋响日本/香港買嘅,係印住made in Japan架喎

洋房

where can i buy ga?

禁止訪問

回覆:lu-ka 的帖子

大宅

引用:Quote:原帖由 lu-ka 於 16-04-15 發表11月

原帖由 Peppers13 於 16-04-15 發表
請問係咪開放比公眾ga? 我又想去呀
唔係呀……只係比相關行業先可以去,不過你可以搏大霧試下攞自己name card 扮採購/買手,不過好似要比$100

大宅

引用:where can i buy ga

原帖由 小玉同學 於 16-04-15 發表
其實呢隻產品好simple,好似按摩咁震動,我估貴就貴在鍍24k黃金,有買点囉,其他功能都係一樣。我剛試咗第二次加保濕精華,係有少少提拉咗,唔錯! 我果支係冇24k鍍金的,工廠都好坦白,我都品識分,外觀一樣,係唔係24k金我都品會知……佢仲話效果差唔多,不過鍍金唔會咁易脫色及真係對皮膚有少少幫助,佢客人真係用24k金,所以咪賣貴啲囉……

大宅

引用:where can i buy ga

原帖由 小玉同學 於 16-04-15 發表
我都係買辦咋,係冇包裝的

首頁

尾頁

跳至