自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

上開BK既jm好多都知道, 不時有新國民自己問自己答話營孖x啲野好, 叫人帶bb睇佢,又sell supplement。 世界難撈,有時我都覺得無可厚非。 但我今日見到有又係佢嘅新國民fans詆毀健康院姑娘,我真係成個人都著左。 我家姐就係做健康院姑娘既,你知唔知做健康院姑娘幾辛苦, 工作量又高又容易被人投訴, 居然仲話健康院姑娘服務好差好求其! 你知唔知人地一日要處理幾多病人, 放工返到屋企成個人已經散曬。 呢個新國民講呢啲咁不負責任的說話, 對真係有心服務市民既公立醫務人員真係好唔公平!
原帖連結
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=16806468&extra=page%3D1&page=1

別墅

真係嬲到訓唔著

別墅

邊樹

珍珠宮

2019勳章

睇唔到#22,俾人禁左

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

別墅

抵毀健康院姑娘的說話已經俾人禁左,証明呢個世界仲有公道

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆:營孖x, 打手都唔洗抵毁健康院姑娘 已還健康院姑娘公道

想知佢寫左d乜,點詆毀法?

用戶要求終止服務

畀面勳章

想知寫左乜

珍珠宮

2019新春慶豚圓

自從佢開實鋪後我就無再睇佢既野,變晒質!

侯爵府

回覆:營孖x, 打手都唔洗抵毁健康院姑娘 已還健康院姑娘公道

自己湊bb去過健康院就知姑娘辛苦,唔會信d人打個幾隻字,你都唔好甘嬲啦

珍珠宮

2019新春慶豚圓 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

唔知咩事

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

營孖X 係咩?

男爵府

賣咩架

一個人 不怕雨天。。。兩個人 就是晴天

水晶宮

2019新春慶豚圓

引用:營孖X+係咩? +

原帖由 littlesister 於 16-04-15 發表
營孖X 係咩?
同問

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

littlesister 發表於 16-4-15 20:37
營孖X 係咩?

同問 x2

珊瑚宮

大宅

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

係咪營X媽?我見好多fb group quote佢啲嘢,好多廣告……

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

唔識佢,sorry

子爵府

2019新春慶豚圓

引用:上開BK既jm好多都知道, 不時有新國民自己問

原帖由 jaymeetsepm 於 16-04-15 發表

上開BK既jm好多都知道, 不時有新國民自己問自己答話營孖 ...
呢度都不時有人話大陸人粗魯無禮…又咪係對其他大陸人唔公平。

把口係人地度,網上言論,不用太認真感受。

別墅

chika_koichi 發表於 16-4-15 21:34
係咪營X媽?我見好多fb group quote佢啲嘢,好多廣告……
廣告還廣告,但就唔好偏底其他人

首頁

尾頁

跳至
熱門主題