親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

引用:Quote:無話可說+發表於+16-4-23+12:10+我諗

原帖由 kafchan 於 16-04-23 發表

不過佢好似唔想做潛水團,一係無視潛水團既問題
Man哥係幾hea
佢既出海團伙食都幾差,差到我一家都無食咁滯,係不左小小飯食左2啖,唔敢食怕肚屙!其他人既團未join過,唔知係咪都咁差,今團唔會再搵man哥出海,會試下其他公司

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

複式洋房

babycoming 發表於 16-4-23 20:21
Man哥係幾hea
佢既出海團伙食都幾差,差到我一家都無食咁滯,係不左小小飯食左2啖,唔敢食怕肚屙 ...

我出海冇搵佢啦, 得激流day trip先幫襯, 咁我地又第1次搵佢, 完全唔熟既情況底下...佢係港人果種親切感...真係感受唔到
抱歉, 除咗機場酒店接送, 我都唔會介紹俾朋友

大宅

回覆:5月頭夜機去布吉

我返黎喇,我join浮潛就喺酒店出面嘅舖仔join,我住巴東,我地唔識,所以揀左兩個島玩,先去左珊瑚島hea下,再去皇帝島,我地12點幾去到,冇咩人,好正,岸邊就有好多魚同埋包果餐午餐真係好難食,之後2點後啲強國人就開始黎,見到佢地好煩,啲垃圾又就咁掉喺度唔執,去到邊都乞人憎,有個大陸女人仲誇張,個仔玩水佢就膽住把太陽遮遮住個仔

水晶宮

回覆樓主:

上淘寶可以做到你的要求。

複式洋房

cici2001hk 發表於 16-4-24 14:47
我返黎喇,我join浮潛就喺酒店出面嘅舖仔join,我住巴東,我地唔識,所以揀左兩個島玩,先去左珊瑚島hea下 ...
點解唔去PP島同蛋島?浮潛團係果邊搵抵D, 方便

複式洋房

diong 發表於 16-4-24 15:11
上淘寶可以做到你的要求。
可惜我從沒用過淘寶, 都係搵下偉林, 睇嗨岩唔岩

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:5月頭夜機去布吉

去過3次布吉,join過man gor同偉林,只知local tour同類都分幾隻,e.g. 皇帝島,平團係自己行入個大灘,貴團係包埋車入去大灘 食就更加唔洗講

大宅

引用:Quote:cici2001hk 發表於 16-4-24 14:47 我

原帖由 kafchan 於 16-04-25 發表
點解唔去PP島同蛋島?浮潛團係果邊搵抵D, 方便
其實去邊個島好啲呀?邊個島冇咩大陸人去架?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:我返黎喇,我join浮潛就喺酒店出面嘅舖仔jo

原帖由 cici2001hk 於 16-04-24 發表
我返黎喇,我join浮潛就喺酒店出面嘅舖仔join,我住巴東,我地唔識,所以揀左兩個島玩,先去左珊瑚島hea下 ...
出島好靚呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:去過3次布吉,join過man+gor同偉林,只知lo

原帖由 ccyin 於 16-04-25 發表
去過3次布吉,join過man gor同偉林,只知local tour同類都分幾隻,e.g. 皇帝島,平團係自己行入個大灘,貴 ...
我上次 Taobao book 去旦島,超多人

複式洋房

ccyin 發表於 16-4-25 22:36
去過3次布吉,join過man gor同偉林,只知local tour同類都分幾隻,e.g. 皇帝島,平團係自己行入個大灘,貴 ...
其實我諗住自己住船出島, 因為浮潛唔想再玩嘛, 團既午餐好多人都話一般, 難食咁反正我只想去沙灘, 所以應該會自己坐船出去

複式洋房

chickenwing2006 發表於 16-4-26 00:58
出島好靚呀
水, 沙灘都乾淨好多

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+16-4-26+00:

原帖由 kafchan 於 16-04-26 發表
水, 沙灘都乾淨好多
旦島真係超多人,水又好族咁

珍珠宮

BK Milk勳章

chickenwing2006 發表於 16-4-26 00:59
我上次 Taobao book 去旦島,超多人
如果直接同酒店book果d貴團, 佢地係迫開晒d 平團既時間, 當然, 價錢貴巧多

珊瑚宮

2020勳章

ccyin 發表於 16-4-25 22:36
邊個服務同D車好D呀?偉林一定要經淘寶比錢?我會包一日車,機場接送,諗緊用邊間!出島就唔會經佢地,因為佢地咪又係掉比出面做,或者考慮酒店D好少少既團

珍珠宮

BK Milk勳章

無話可說 發表於 16-4-26 15:12
邊個服務同D車好D呀?偉林一定要經淘寶比錢?我會包一日車,機場接送,諗緊用邊間!出島就唔會經佢地,因為 ...
包車, 我3次都係用MAN gor, local tour先2間都join過

珊瑚宮

2020勳章

ccyin 發表於 16-4-26 15:32
包車, 我3次都係用MAN gor, local tour先2間都join過

d車ok嗎?要幾耐前book?係咪到時先比錢司機?唔知有無識中文既呢

珍珠宮

BK Milk勳章

引用:Quote:ccyin 發表於 16-4-26 15:32 包車,

原帖由 無話可說 於 16-04-26 發表
d車ok嗎?要幾耐前book?係咪到時先比錢司機?唔知有無識中文既呢
車ok, 我通常半年前就book, 司機係泰國人,識少少英文,但有d溝通唔到,所以事前係email要講好行程,當日有咩問題都係打俾man gor解決

珊瑚宮

2020勳章

ccyin 發表於 16-4-26 15:42
車ok, 我通常半年前就book, 司機係泰國人,識少少英文,但有d溝通唔到,所以事前係email要講好行程,當日有 ...

嘩,咁耐book?我岩岩先confirm機票,仲考慮緊邊間villa!睇黎要快D喇!車ok就得,怕好殘舊,因為酒店叫車好貴!

複式洋房

chickenwing2006 發表於 16-4-26 12:34
旦島真係超多人,水又好族咁
謝提醒, 咁去PP島

首頁
12345...6

尾頁

跳至