親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我都報左8月北京團,問左好多間都話冇純玩,點都要去腳底按摩同仁堂寶樹堂玉器城!

別墅

回覆 suika_gi 的帖子

同意, 好多參觀, 我都打算8月去北京5天, 仍未定報那一間

伯爵府

畀面勳章

請問哪間旅行社好d, 我都想8月尾去, 睇過新華/縱橫遊/美麗華/康泰/永安?

別墅

新華保證坐港龍, 永安康泰行程就豐富D, 我都未選定

複式洋房

ryanma2 發表於 16-5-22 11:28
你跟邊間旅行社呀?我想找純玩團,有冇好介紹?

我找左好多旅行社,最後就找到康泰,去三個購物點,都可以接受

大宅

123sisi 發表於 16-5-23 20:53

我最怕是同仁堂,下下都要消費萬萬聲,聽人講如唔買會落閘唔俾你走,係唔係架?

別墅

引用:Quote:ryanma2 發表於 16-5-22 11:28 你跟

原帖由 123sisi 於 16-05-23 發表
我打算6月尾跟團去,比較過永安、康泰行程就比較好,但成團的都是坐國航。

別墅

feifei614 發表於 16-5-25 19:03
我打算6月尾跟團去,比較過永安、康泰行程就比較好,但成團的都是坐國航。

...

國航好似差左d , 飞北京可以坐國泰,港龍,香港航空, 等級最低就係國航。。。

別墅

lipstickjoey 發表於 16-5-27 18:55
國航好似差左d , 飞北京可以坐國泰,港龍,香港航空, 等級最低就係國航。。。
...

如果有錢坐頭等艙, 國泰無得彈

大宅

回覆:maggieddie 的帖子

上個星期去左 頭兩日有少少雨 覺得有d凍 之後幾日出猛太陽 熱就唔算好熱 不過好晒 好刺眼 天氣ok 仲有藍天白雲 你可以睇下我個北京post 有相reference下

別墅

回覆:有人剛去完北京返黎嗎?

我現正在北京旅行中,跟永安,食住ok,領隊導遊非常好和專業,參觀購物景點也沒有迫我們購物,我們成團人都好開心
呢幾日天氣相當好,藍天白雲,影相好靚,早晚清涼,中午很熱,戶外一定要戴帽和擔傘,但天氣比香港乾爽,沒太多汗出。
還有兩天便返香港了,有點依依不捨!

大宅

feifei614 發表於 16-6-25 21:27
我現正在北京旅行中,跟永安,食住ok,領隊導遊非常好和專業,參觀購物景點也沒有迫我們購物,我們成團人都 ...

咁你参加邊團?食住好唔好?

伯爵府

maggieddie 發表於 16-4-16 15:31
空氣係咪好差 小朋友氣管敏感適合去嗎?

我剛7月31日返黎 ~ 玩左4 日~
空氣差, 但都唔係太得人驚.

熱, 但無香港熱得禁辛苦, 防曬/水/帽/傘/太陽眼鏡 必備.落起雨黎仲有D...涼...
一家7口, 5大2小去左長城 (慕田谷), 定陵, 王府井, 故宮, 天安門.
行到隻腳起水泡但都OKAY既~

如要包車, 勁推介"小晨車隊" 真係好好服務!! 我係去長城果日包車, 其他都係MTR (人多到爆, 但北京唔坐MTR, 會塞車塞死)

我住新橋NOVOTEL, 都OKAY~ 交通方便.

大宅

回覆 sukiwongsk 的帖子

中旅社好不好?

男爵府

feifei614 發表於 16-6-25 21:27
我現正在北京旅行中,跟永安,食住ok,領隊導遊非常好和專業,參觀購物景點也沒有迫我們購物,我們成團人都 ...

你報永安邊個團?
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

複式洋房

LuckyGirl 發表於 16-8-9 13:46
你報永安邊個團?

美麗華也不錯…

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ryanma2 發表於 16-5-23 21:20
我最怕是同仁堂,下下都要消費萬萬聲,聽人講如唔買會落閘唔俾你走,係唔係架?
...

唔係。早知佢味野,一坐低就話個仔坐唔定,帶個仔閃左。好多團友都出左出面等。
我老公同老爺唔生性,在入面俾人劏。醫師知我普通話較好不停搵人叫我返入去,我賴死唔返。
成團只有3、4個團友買左

男爵府

報了永安
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

子爵府

好媽媽勳章

Ronnym 發表於 16-8-1 16:36
我剛7月31日返黎 ~ 玩左4 日~
空氣差, 但都唔係太得人驚.
可以給我"小晨車隊" 的聯絡嗎? 我打算EASTER去北京, 謝謝!

伯爵府

阿早! 發表於 17-1-8 13:11
可以給我"小晨車隊" 的聯絡嗎? 我打算EASTER去北京, 謝謝!
HI~ SORRY~ 最近好忙~
我上網返, 呢D 資料應該無錯~~

小晨包車資訊
WECHAT:lichen5306
更多車隊介紹:http://facebook.com/chen.li.300

包車詢價:13718282423

首頁

尾頁

跳至