親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

CarolChan 發表於 16-9-20 18:22
我訂左At Residence Suvarnabhumi
family room 一張Queen一張double bed,房有2部分体冷氣,有厨房,酒店 ...

我10月都book咗呢間,請問3位女士家庭房夠瞓嗎??有兩人要孖鋪?另外shuttle bus 150B係幾個人坐??

大宅

janet-lau 發表於 16-9-20 19:37
我10月都book咗呢間,請問3位女士家庭房夠瞓嗎??有兩人要孖鋪?另外shuttle bus 150B係幾個人坐??
...

一張queen+一張double床,三个人一定有人要孖鋪,酒店車B150係每房計,我一家四口(3大1小),或者2人都係收一樣價

大宅

陪月勳章

chaichai28 發表於 16-4-16 23:26
同埋想請問搭過呢班ek夜機既jm,過埋關拎埋行李大幾幾耐?謝謝

iSanook Airport Residence,OK ma???

大宅

kittyeva 發表於 16-9-21 08:38
iSanook Airport Residence,OK ma???

唔好意思唔係太清楚
後尾我住左vismaya, 我2大2小,包機場來回接送同早餐,1800匹。

大宅

CarolChan 發表於 16-9-20 20:23
一張queen+一張double床,三个人一定有人要孖鋪,酒店車B150係每房計,我一家四口(3大1小),或者2人都係收 ...

哦…明白

侯爵府

chaichai28 發表於 16-9-21 09:31
唔好意思唔係太清楚
後尾我住左vismaya, 我2大2小,包機場來回接送同早餐,1800匹。
...

聖誕假27號回程搭早機都諗住book呢間, 可否講多的酒店評價, 我見網誌寫好似幾乾淨及靚, 2大2小book2單人床可以嗎? 我見打2大1小多左項加床費, Thanks!

男爵府

olivia511 發表於 16-4-18 10:27
你可以 search 下比較下 : Golden Jade Suvarnabhumi ~

我就舊年暑假都係搭你而家班EK而住過, 嗰陣拎晒行 ...
酒店免費接送嗎? 要BOOK定點?

男爵府

thomask 發表於 16-4-18 11:30
來緊5月中我都係撘EK,book 左 U-Tiny Boutique Home, 離機場15分鐘車程,價錢唔貴,佢話有人在機場接機, ...
請問你住完後有咩COMMAND?

子爵府

waiwaikelly 發表於 16-10-6 13:58
酒店免費接送嗎? 要BOOK定點?
我第一次就經酒店網 book 既, 第二次就係自己同酒店 email 落 book~
包一程車 (機場返酒店)

waiwaikelly    發表於 16-10-6 14:05

大宅

waiwaikelly 發表於 16-10-6 14:00
請問你住完後有咩COMMAND?
唔錯, 好乾淨, 好新, 環境清靜(附近得D屋, 咩都無), d staff 又好nice, 有機場免費接送(好似第3定第4出口, 要同酒店confirm), 15分鐘內去到, 四百幾兩大一小包早餐

大宅

purplechung 發表於 16-10-5 07:51
聖誕假27號回程搭早機都諗住book呢間, 可否講多的酒店評價, 我見網誌寫好似幾乾淨及靚, 2大2小book2單 ...

算乾淨,靚唔靚見仁見智裝修簡約,佈置同網上d相一樣,訓幾個鐘絕對ok。

我book twin room, 去到佢比左間房係一張雙人床同一張單人床,我地2公婆同細仔訓,大仔自己訓。

我果時係酒店官網訂,就咁入2大2小,無附加費

子爵府

CarolChan 發表於 16-9-20 18:22
我訂左At Residence Suvarnabhumi
family room 一張Queen一張double bed,房有2部分体冷氣,有厨房,酒店 ...

我都book左依間,21/12住一晚,見網評幾好,即管試下

大宅

zipzip23 發表於 16-10-7 13:32
我都book左依間,21/12住一晚,見網評幾好,即管試下

希望你住得開心

子爵府

CarolChan 發表於 16-10-7 17:02
希望你住得開心

我經agoda book酒店時request機場接送,但酒店仲未contact我,想問你當日係點book airport pick up? 係咪要再去酒店網站send request?

大宅

zipzip23 發表於 16-10-7 18:28
我經agoda book酒店時request機場接送,但酒店仲未contact我,想問你當日係點book airport pick up? 係咪 ...

我當時經expedia訂,又係request接送,full payment後,當晚酒店直接email我接送詳情,
你等多一兩日,仲冇,自己sent email比酒店問,因為去到check in酒店先叫我比錢

子爵府

CarolChan 發表於 16-10-7 18:56
我當時經expedia訂,又係request接送,full payment後,當晚酒店直接email我接送詳情,
你等多一兩日,仲 ...

好的,謝謝

首頁

尾頁

跳至