懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本人第二胎,之前第一胎係法國睇開游洋,住屯門,求平靚正婦產科e生介紹

複式洋房

回覆:求平靚正婦產科醫生

有,尖沙咀區啱唔啱?我唔知佢算唔算平,但好有heart好pro! 👍👍👍

複式洋房

回覆:oliviachan88 的帖子

大約咩價錢左右,可否介紹給我

大宅

oliviachan88 發表於 16-4-17 19:39
有,尖沙咀區啱唔啱?我唔知佢算唔算平,但好有heart好pro! 👍👍👍

...

JM, 尖沙咀近我公司,可否介紹一下你個醫生?

複式洋房

可以介紹,因為醫生太好,今晚pm俾你,希望幫到大家姊妹!

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

回覆 oliviachan88 的帖子

每次產檢通常幾錢?要不要等好耐?

大宅

引用:本人第二胎,之前第一胎係法國睇開游洋,住

原帖由 linglam87413 於 16-04-17 發表
本人第二胎,之前第一胎係法國睇開游洋,住屯門,求平靚正婦產科e生介紹

...
你住屯門, 應該可以睇我睇開的, 元朗何嘉慧醫生。 價錢好平我就唔敢講, 我覺得係合理 。但係講到用心照顧, 我就覺得肯定係好。

大宅

我極力推薦張耀昌醫生,他註診荃灣仁安及尖沙咀翹康。又heart 又細心醫生。我本來有自己的私家醫生在中環及同時看政府。但5個月因宮縮頻繁,而本身中環醫生太多人及難book.。我自己另找張醫生check 宮頸及BB情況。張醫生每次也照成20mins 以上,又細心及不煩厭我不是他開刀的patient. 一點也不hea. 仲主動幫忙我照臍帶血流量!他令我有信心安全過渡到今天32週,非常感到十分安全。我生完必定寄感謝咭。利申:我不是造馬。haha...

複式洋房

我睇高錦安醫生,因為6週作小X, 老牌醫生話空心胎,朋友介紹呢個醫生,再照6周幾已經照得好清有閃閃,mon又大,$800產檢,好低!我即刻book定佢做結構!

大宅

引用:我極力推薦張耀昌醫生,他註診荃灣仁安及尖

原帖由 SusanTam 於 16-04-17 發表
我極力推薦張耀昌醫生,他註診荃灣仁安及尖沙咀翹康。又heart 又細心醫生。我本來有自己的私家醫生在中環及 ...
另外收費我覺得非常合理。可能比起我中環醫生只是一半價錢。

複式洋房

oliviachan88 發表於 16-4-17 20:56
我睇高錦安醫生,因為6週作小X, 老牌醫生話空心胎,朋友介紹呢個醫生,再照6周幾已經照得好清有閃閃,mon又 ...
請問可否PM醫生資料?地址電話等,網上找不到他的資料!感謝!

複式洋房

JM你可以睇 http://www.zenithmc.com.hk/tc/dr_kou.php

複式洋房

oliviachan88 發表於 16-4-17 23:06
JM你可以睇 http://www.zenithmc.com.hk/tc/dr_kou.php
Thankyou🙏🏻

大宅

引用:本人第二胎,之前第一胎係法國睇開游洋,住

原帖由 linglam87413 於 16-04-17 發表

...
咁你唔睇返游洋?雖然等耐啲,但佢真係好好人

複式洋房

回覆:bb2015 的帖子

因為我要湊大個,打電話去問無得預約要早上8:30前到拎籌,之後可能要等4.5個鐘先有得睇

大宅

SusanTam 發表於 16-4-17 20:56
我極力推薦張耀昌醫生,他註診荃灣仁安及尖沙咀翹康。又heart 又細心醫生。我本來有自己的私家醫生在中環及 ...
想問下一次幾錢?

公爵府

叻叻勳章

平..即係大概幾錢呀??

複式洋房

高醫生我之前睇過,有經驗又細心,讚!

大宅

引用:Quote:SusanTam+發表於+16-4-17+20:56+我極

原帖由 mei128 於 16-04-18 發表
想問下一次幾錢?
之前仁安ultra sound 有discount , 所有費用around $800-850, 現在應該around $900多。但翹x , around $800. 當然每人情況不同可能有出入

大宅

引用:平..即係大概幾錢呀??

原帖由 myc2141314 於 16-04-18 發表
平..即係大概幾錢呀??
我中環醫生也很好但可能出名,要around 一次$1600。所以我可能覺得$900 reasonable. 而且張醫生的機非常清楚,又大部。又照得詳細,我覺得抵。但他是直腸直肚的人,有果句講果句,要夾。但我反而覺得他風趣。但他其實很關心patients ,所以我才推薦。

首頁

尾頁

跳至