親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

洋房

位置在氹仔, 尚算近官也街, 請問有無人住過?
我上網睇, 外觀幾靚、優雅, 佢有一款家庭房, 內有兩張雙人床, 可比4個人瞓, 我想帶2個小朋友去玩, 呢款房ok嗎?
上網訂房, 只包房間(另加15%稅), 不包船票、早餐。
請問知唔知外面有無package 是4個人的?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

酒店對住馬路
如果想去手信街都要行15mins
帶住小朋友就冇咁方便
買package去旅行社ok
平時我會在"麻麻地旅行社"買去macau的package

男爵府

我上次跟成friend住左一晚
第二日-間房天花浸水,
攪到要找d工作人員黎到攪唔掂,
好彩中午返hk,
c6話以後唔會再住格蘭

大宅

原文章由 wongnysw 於 08-10-10 00:38 發表
位置在氹仔, 尚算近官也街, 請問有無人住過?
我上網睇, 外觀幾靚、優雅, 佢有一款家庭房, 內有兩張雙人床, 可比4個人瞓, 我想帶2個小朋友去玩, 呢款房ok嗎?
上網訂房, 只包房間(另加15%稅), 不包船票、早餐。
請問知 ...

都OK,但係shuttle bus比較疏,如果係氹仔玩就幾好,如果帶住二個小朋友來回大馬路就唔係幾方便,澳門都幾難截的士,巴士都好迫吓!

[imhttp://f20.yahoofs.com/hkblog/QxQNJuaZBxbMC83Zvzc-_2/blog/ap_20080328124932397.jpg?ib_____Dvg8knZgQg align=right]

複式洋房

澳門格蘭酒店

我住過兩次,因我喜歡到官 街吃東西,只是10多分鐘路程。房間簡單、整齊,價錢合理,酒店沒有賭場,環境較為寧靜,早餐是自助餐,食物數量一般。大部份到氹仔的巴士都經過,搭的士可走出大街,附近有間著名葡國餐廳亞曼諾,星期六、日一定要訂位。
:-P
:wave:

洋房

謝謝各位回答。
我剛在暑假跟c6 兩個人去過澳門, 住利澳, 價錢ok, 不過附近多賭場及比較雜, 如果有小朋友不是好選擇。
另外, 沒有真正行過氹仔, 只去過官也街食野。 想去吓石排灣公園、媽祖文化村、黑沙灣和威尼斯酒店。
想先plan 吓, 或者聖誕期間去。

原文章由 mayleungcheung 於 08-10-11 17:33 發表
我住過兩次,因我喜歡到官 街吃東西,只是10多分鐘路程。房間簡單、整齊,價錢合理,酒店沒有賭場,環境較為寧靜,早餐是自助餐,食物數量一般。大部份到氹仔的巴士都經過,搭的士可走出大街,附近有間著名葡國餐廳亞曼諾,星期六、日一 ...

首頁

尾頁

跳至