婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本來同62冇乜野,但原來佢好鍾意背後搞是搞非,最近先知佢原來於上年12月,當我換了新電話時,我c6 幫我delete 曬裡面的野(c6肯定的說)然後給了62,怎知...whatsapp好似未delete,結果62睇曬d message,仲把個別message copy 了。我本來不知,最近同奶奶有野嘈時,佢立即send了兩段2015年9月與10月的message俾我老公說我話奶奶不好,我當時唔知點會知,佢話是我的同事是他朋友告訴他,後尾我才找到段message是誰,問那人他說不認識62,再問62,62才承認偷看,更無理說我迫他看,我問為何看完為何要copy,他說叫我咪理。最恐怖是我那個朋友不常與我交談,已經不是置頂都看曬dmessage,,而且我同呢個朋友9-10月有成百多個message,佢也看到,我真不知道佢看了幾多野,亦不知留了幾多,佢平時在我背後搞是搞非都算,估唔到cheap到咁

珍珠宮

吾使理佢,你講得奶奶,亦預左佢地講你,好公平,是非嘅嘢,佢鍾意點唸未點唸羅,横惦,大家都吾岩,吾使帶面具做人

美菲絲    發表於 16-4-22 16:57
wcpcelia    發表於 16-4-22 14:29
小肥楊    發表於 16-4-22 14:00
Jolin_Yuen    發表於 16-4-22 12:36

伯爵府

回覆:搞是搞非的62

重新設定部機會運whatsapp,都無架,同埋whatsapp,跟電話號碼。好明顯係佢一直都有偷睇

伯爵府

嘩點咪理呀
爆佢啦駛客氣呀

水晶宮

你在99背後數99,証據確鑿,比62知道話返比99知,係你自己唔小心噃。
你62無主動摷你D野,係你地比部機佢用無刪除D「是非」。Cap圖留底就梗架啦,有圖有真相嘛。

男爵府

收返部電話叫老公買過部比62啦

小肥楊    發表於 16-4-22 14:00
Jolin_Yuen    發表於 16-4-22 12:37

複式洋房

回覆:方方媽媽 的帖子

當然我都知係我唔啱,但若佢唔係搞是搞非的人,大可看完就算,硬係要睇唔到的人都知,仲留底,我覺得是有心作下次吵架嘈的一個話人的證據,那太可怕

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

其實又好正常既, 俾著我如果見到有人話我C6, 我都會CAP 圖留底, 再話返俾c6知邊個邊個咁話你呀, 你個case, 我會爆我c6囉, 又話del晒, 跣我呀而家,

Jolin_Yuen    發表於 16-4-22 12:37

伯爵府

算啦,已經發生左,最緊要你C6肯撐你。以後佢地再摞翻D message來講都唔好理唔出聲,黑面!而家可以做嘅,係要刪曬部舊電話嘅野,或者直接換翻62部電話!

水晶宮

stitch2012 發表於 16-4-22 10:23
其實又好正常既, 俾著我如果見到有人話我C6, 我都會CAP 圖留底, 再話返俾c6知邊個邊個咁話你呀, 你個case, ...
係囉.有人書面話我C6又好,話我阿媽又好,話我任何一個家人都好,比我見到,都一定會cap圖先.講唔講返出去,就視乎情況.
呢度經常都有JM話要比老公睇清楚佢阿媽既真面目,又話錄音又盛,比起62cap圖既行為,62只係小兒科啦.

Jolin_Yuen    發表於 16-4-22 12:38

公爵府

你話99係事實,咁只可以説證據“意外”落在62手上,佢幫老婆(你99),就等於你C6撐你一樣,在62立場又真係無可厚非喎,怪只怪你C6失策,又真係怪不了62囉。

美菲絲    發表於 16-4-22 16:59

男爵府

低能,自己睇人d message仲怪你逼佢睇。

翡翠宮

始作俑者係邊位??

大宅

回覆 misscatcat2008 的帖子

男人老狗, 成個八婆咁。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

以後當面同老公講, 唔好用打文字啦, 以免日後 black and white 留左底.

大宅

育兒性格勳章

既然有講過,咪講過咯

子爵府

畀面勳章

迫佢睇.....點迫呀, 拎把槍指住佢睇哂為止? 痴痴地
睇完你d野叫你咪理, 咁佢又理你d野, 男人之家又多事又八卦真係辛苦你
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

琥珀宮

其實又好正常既, 俾著我如果見到有人話我C6, 我都會CAP 圖留底, 再話返俾c6知邊個邊個咁話你呀, 你個case, ...

同意,如係我都會爆c6,又話del哂,竟然留低証據。。。

別墅

係囉!

別墅

misscatcat2008 發表於 16-4-22 07:49
本來同62冇乜野,但原來佢好鍾意背後搞是搞非,最近先知佢原來於上年12月,當我換了新電話時,我c6 幫我del ...

即刻收返個電話,叫佢自己買過個。

首頁

尾頁

跳至