自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

山海經之赤影傳說完全係抄夢幻遊戲囉,唔想睇~
同樣好姐妹做左青龍同朱雀玄女,要搵齊7星宿召喚神獸,
同時愛上左朱雀7星宿之一(鬼宿變星宿),而青龍7星宿之一(心宿變角宿)就用計令青龍玄女妒忌之後就決心要復仇召喚青龍...
另外套劇係完全破壞左我對鬼宿+星宿GE幻想囉唔該.....
Boyz ge關智斌做鬼宿...真係OMG

我睇左13集放棄...唔想再被破壞了

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

咁可以唔開來睇了.

睇過夢幻遊戲好難會投入到套劇.

子爵府

回覆:山海經之赤影傳說完全係抄夢幻遊戲囉

見到張翰做就唔想睇。

wcpcelia    發表於 16-4-24 19:30

公爵府

Omg

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

不思議遊戲

複式洋房

我本身都好鍾意不思議遊戲,仲對依套劇有期待呀...

子爵府

2018復活節勳章

oh no, 甘我唔睇喇

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

小小葉 發表於 16-4-23 07:49
見到張翰做就唔想睇。
佢個樣......真心唔舒服, 唔知點解套套戲佢都係第一男主角.

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

lokyan0901 發表於 16-4-23 02:28
山海經之赤影傳說完全係抄夢幻遊戲囉,唔想睇~
同樣好姐妹做左青龍同朱雀玄女,要搵齊7星宿召喚神獸,
...

非常同意 !

仲要係抄得衰個隻 !

卡士好弱, 朱雀女演技又差 !

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

抄不思議遊戲 邊個做星宿

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

不思議遊戲係其中一套我好中意嘅漫畫,所以我絕對唔會睇劇,費事幻滅。

happywindy    發表於 16-4-23 14:09

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我都好鐘意睇夢幻遊戲, 咁我唔會睇呢套

珍珠宮

看咗少少冇追

大宅

侯爵府

yoma1975 發表於 16-4-23 02:49
咁可以唔開來睇了.

睇過夢幻遊戲好難會投入到套劇.
我睇頭1集仲覺得中國終於有套講自己4神獸GE劇...點知...去到第3集已經FEEL到好抄...
之後我就OMG喇...一路睇一路諗返夢幻遊戲...完全投入唔到...
我一開始唔知就中左招

侯爵府

小小葉 發表於 16-4-23 07:49
見到張翰做就唔想睇。
佢做星宿同心宿....XYZ....2個都係七星宿中最美男黎架嘛...

侯爵府

emmakong0625 發表於 16-4-23 10:12
我本身都好鍾意不思議遊戲,仲對依套劇有期待呀...
千萬唔好睇...會破壞哂架...我一開始唔知就中左招...

侯爵府

米米子 發表於 16-4-23 10:15
oh no, 甘我唔睇喇
唔好睇呀....如果係漫畫FANS會被破壞感覺架...
如果對套劇有興趣直接去睇漫畫罷喇

侯爵府

pi0219 發表於 16-4-23 10:31
非常同意 !

仲要係抄得衰個隻 !
抄得堅衰...個導演係咪諗住將D星宿角色掉一掉轉就唔算抄

心宿GE角色改左做角宿,仲搵個阿叔黎做

侯爵府

bkteapot 發表於 16-4-23 11:31
抄不思議遊戲 邊個做星宿