親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆:龍校之友 的帖子

順帶一提,SIA Holiday 有 Attractive Pass. $499 可以 24 小時任玩 uss, flyer, zoo, safari, river cruise, garden by the bay etc. 好抵。

大宅

回覆:龍校之友 的帖子

玩24小時,,咪住一晚聖陶沙好啲!?

伯爵府

回覆:星加坡4天,

得4日仲要1拖二,不如留係聖淘沙玩水上樂園,SEA, 環球,滑斜道,i fly, 加新加坡科學館,好好玩,科學館出面仲有得玩水,另行下Garden by the bay, 好舒服。

子爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 2624 的帖子

你download App (長空online), 有晒 玩、食、買、住宿 所有介紹, 超好用

大宅

回覆:kc1016 的帖子

細果個得104cm

大宅

引用:順帶一提,SIA Holiday 有 Attractive Pass

原帖由 龍校之友 於 16-04-30 發表
順帶一提,SIA Holiday 有 Attractive Pass. $499 可以 24 小時任玩 uss, flyer, zoo, safari, river crui ...
有睇,,係要係sia買package,,,,真係平

男爵府

引用:順帶一提,SIA Holiday 有 Attractive Pass

原帖由 龍校之友 於 16-04-30 發表
順帶一提,SIA Holiday 有 Attractive Pass. $499 可以 24 小時任玩 uss, flyer, zoo, safari, river crui ...
邊度買呢?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

2624 發表於 16-4-30 12:13
玩24小時,,咪住一晚聖陶沙好啲!?
你一拖二, 細既得5歲, 去得新加坡4日, 免得過唔好花時間去搬酒店, 搵間近聖淘沙酒店就得.

大宅

引用:Quote:原帖由 龍校之友 於 16-04-30 發表順

原帖由 wendybruce 於 16-05-01 發表
邊度買呢?
要join sia holiday 先有

男爵府

引用:Quote:原帖由 wendybruce 於 16-05-01 發表

原帖由 2624 於 16-05-01 發表
要join sia holiday 先有
但係本身喺SIA holiday 買 package 吾平喎

大宅

我同你飛機時間一樣,都是玩4天,第一次去新加坡,行程請大家比d意見😅

Day 1 - 15:15 落机後坐的士入sentosa,check in後先S.E.S.海洋館, 晚飯在sentosa, 會住三晚

Day 2 - 酒店早餐後去sentosa水上樂園,再玩luge

Day 3 - 酒店早餐後去環球影城,黄昏會出市區出濱海灣睇夜景及行雲霧館,晚飯後在市區行街

Day 4 - 早餐後在酒店玩水hea下,check out 後到市區買手信,回程……

大宅

COCO111 發表於 16-5-5 17:04
我同你飛機時間一樣,都是玩4天,第一次去新加坡,行程請大家比d意見😅

Day 1 - 15:15 落机後坐的 ...

最後一到市區買手信。即是去邊樹。我四點機,又唸緊咩行程好。我著聖淘沙。

大宅

其實我未確定行边好,因要帶著行李不方便,要得閒上網睇下d jm有乜好介紹……你呢?行程如何?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

wendybruce 發表於 16-5-2 09:02
但係本身喺SIA holiday 買 package 吾平喎

你係咪坐星航? 我見星航官網有d pass 連機票買, 不過d pass 唔知同樓上jm 講既 pass 係咪一樣.

星航官網好以話星航乘客想加d pass, 可以搵sia holiday 或星航問 (類似係咁, 我冇仔細睇官網既字仔...).

男爵府

引用:我同你飛機時間一樣,都是玩4天,第一次去

原帖由 COCO111 於 16-05-05 發表

Day 1 - 15:15 落机後坐的 ...
day 1 好難去到水族館喎

大宅

水族館關7:00,問下落机後到酒店住hardrock大约會幾点?因第一次去所以沒有經驗……

大宅

我都係5月去4日,大家幾時去?

大宅

4日我選擇留哂喺sentosa玩入面,去旅行都係想開心relax唔想太趕,legoland留下次

大宅

引用:4日我選擇留哂喺sentosa玩入面,去旅行都係

原帖由 muimui2 於 16-05-07 發表
4日我選擇留哂喺sentosa玩入面,去旅行都係想開心relax唔想太趕,legoland留下次 ...
我15/6,未book hotel,你book邊間

首頁

尾頁

跳至