夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

一個男人,結婚大半年,曾因為比老婆發現幾次上過141網站而鬧交(其實都不太算鬧交,女方太軟弱,基本上係比人鬧,男方認為自己無做錯,錯係女方到,因為女方偷睇佢電話,覺得女方令自己無哂自由),即使鬧過交,明知自己老婆唔中意,但都係照做,但事實上男方係無叫過雞,因為一放工都累得制就返屋企,女方成日打電話要知男方係邊.近來發生一件大事,男方失去左一個親人,女方以為男方會有所成長,因為經歷過失去親人,但點知又比女方發現男方事隔3個月,又上返141睇野(上一次係情人節後,女方睇到好傻咁想刪走141網站,男方發現就鬧女方)
唔係想去叫雞,咁男人上141網站究竟係乜心態?點解明知老婆唔中意都要照做?係我既角度,我只覺得男方無尊重過女方,你想宣洩,我唔介意你睇av,但我好介意你上叫雞網,睇人d賽後報告.係你上呢d網站前,男人有無諗過你隔離個伴侶有咩感受?唔通你無去叫雞淨係上網就係無錯?

理解不能,而家連嬲既力氣都無,我真係好失望.個下心灰既感覺,令我而家無哂任何動力做任何野.同你經歷咁多野,換黎既只有一次又一次唔可以講自己感受,仆心仆命同你做咁多野,你連尊重我都做唔出,我真係失望到想死.

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投

佢要看。你都阻止唔到。佢實有辦法通過其他渠道。唯有想開點。做自己喜歡的事。放心思在其他事物上。

子爵府

回覆樓主:

點會齋睇,去滾唔一定放工去嘅,返工時間可以去,食飯時間可以去。放工交人係瞞妻技倆。太天真。

男爵府

回覆:一個已婚男人上一樓一網站既心態

對做愛吾一定要晚上,炒白菜也好好味?

wcpcelia    發表於 16-5-9 14:39

子爵府

manmankin 發表於 16-5-7 10:10
一個男人,結婚大半年,曾因為比老婆發現幾次上過141網站而鬧交(其實都不太算鬧交,女方太軟弱,基本上係比人鬧 ...

女人最大的問題就係自視過高
你口中所謂的經歷
對男人黎講可能是可有可無
真係睇個男人識唔識感恩
未經本人同意,請勿轉載內容!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

月牙兒♡ 發表於 16-5-7 11:30
點會齋睇,去滾唔一定放工去嘅,返工時間可以去,食飯時間可以去。放工交人係瞞妻技倆。太天真。
...

x2

大宅

睇 AV 和 睇 141網,
基本上 是看不同含有色 成份的野

看 141 賽後報告
就等於你看一篇 色情小說
看 141 的小姐圖 和資料
就如看看 靚女色圖 一樣.
當然靚唔靚 見人見智

如果睇過 就 等於 去過 或做過?
咁大家以後不用去旅行. 上網便可.

Remark : 無人 能肯定你老公有無去叫雞.

如用另一角度
我不知你兩公婆關係如何.

但 在男人角度來說. 看看色文也不可?
你重要 delete,? 有無攪錯ah?
你唔喜歡我要就你.
我喜歡的 你就 delete佢.
呢D就叫互相尊重

我唔喜歡你電話裡的東西 delete 得唔得先
唔好咁幼稚 la. delete 左 都可以再 看 ka ma.

我覺得你可自我
你老公都是一個人. 是一個個體
不是你心裡隻狗. 要跟你意思去行才對.
點解親人 離去後的成長 就要等於 你所想的
我猜你可能意思是 珍惜眼前人
但可能佢 認為 話在當下. 做自已想做的事

給你一個思考的問題

1) 佢睇有關色情網 是否 罪大惡極, 傷害其他人?
2) 是否睇 無線的膠劇 就是 好人. 人人敬重?

你本身何嘗有尊重他?

男爵府

Danny3101 發表於 16-5-7 12:36
基本上 是看不同含有色 成份的野
好似有D道理。
生活可以将就,生活也可以讲究⋯⋯

瑪瑙宮

我會睇賽馬, 但我唔會買馬. 親人去世同人長大有乜關係? 雖然我唔知您點解反應大到咁, 我覺得您地一齊只會唔開心. 我都唔知您或者佢應點配合對方, 因為您地諗法黎講响自己係啱但啱人地度係唔啱, 咁去搵輔導, 無效的話就搵過個.

禁止訪問

侯爵府

佢老婆最錯系走去阻止佢根本就阻止唔到既野.
佢要睇,使個老婆批准?
至於佢咩原因要睇,好多啦,好奇八卦都得咖

翡翠宮

回覆樓主:

煩死
睇下咸網都吾得?我係女人都會睇下,咁點?
比番d私人空間對方,得5得?

翡翠宮

佢其實係咪要同你對著幹先睇咋?如果佢睇AV嘅話,你會唔會咁大反應?

禁止訪問

子爵府

我發現過幾次,佢話個web有片睇,只係睇佢哋啲片又唔係去叫雞喎!

琥珀宮

回覆樓主:

如確實佢無去,其實齋睇,咪當佢睇av囉

禁止訪問

大宅

咸片有好多途徑睇到,何必上141?
無買馬又會唔會日日聽馬經?
既然選擇唔避嫌,人地懷疑都好合理。

mint2014    發表於 16-5-13 12:20
ccm214    發表於 16-5-13 10:56

子爵府

引用:睇 AV 和 睇 141網, 基本上 是看不同含有

原帖由 Danny3101 於 16-05-07 發表

又好似啱喎,睇左又真係唔等如去左,有冇去真係得佢本人知

幾時先上到車.....

子爵府

我睇過我老公上網記錄,佢都差唔多日日有上AV網站睇,但就唔係141,我見到知道又唔會出聲話佢,因為睇4仔啫,男人之常情,再者我都阻唔到佢架啦,自己放寬心好過

幾時先上到車.....

首頁

尾頁

跳至