論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

富豪可能有管家又有幾個工人互相鑑察掛
我自己就諗住張d野執好放o係房先, 到出發前2日先拿個喼出黎擺入去.
其實最驚都係佢帶d朋友返屋企囉! 尤其係有一日係佢放假日.

原文章由 clmutter 於 08-10-16 19:58 發表

但係你地咁遲先執嘢架咩 ?

我通常早一個星期就攞個喼出黎

佢見到就知道咩事啦

好想知嗰d富豪成日出trip呀 環遊世界呀

獨留d工人喺屋企點 control 嘅呢 ...

男爵府

I normally tell her know when the time I let my daughters know, as anyway kids will tell her.
We normally go for 5 days trip and I will ask her to take 2 days off (she doesn't mind).
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

男爵府

原文章由 clmutter 於 08-10-16 19:58 發表

但係你地咁遲先執嘢架咩 ?

我通常早一個星期就攞個喼出黎

佢見到就知道咩事啦

好想知嗰d富豪成日出trip呀 環遊世界呀

獨留d工人喺屋企點 control 嘅呢 ...

我真係去旅行(七日之內果 d )之前一晚兼沖完涼至執o野 ga wor, 可能我太懶嘞 , 其實之前都會諗定要帶乜o野 ge, 但唔到最後果刻都唔會做, 所以通常都會執到好夜, 凌晨兩. 三點 咁 lor!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原文章由 Carol601016 於 08-10-17 18:59 發表
d富豪唔止得一個工人,佢地會互相監管,最起碼佢地都唔敢帶朋友返黎過夜啦

唔...有可能全部工人都帶晒d 朋友一齊 黎happy 呢

首頁

尾頁

跳至