自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

水晶宮

個女仔幾大呀?

侯爵府

mario_888 發表於 16-5-10 11:43
男既係賤, 但女都有責任
係, 個女仔其實都幾情願, 因為佢自己都鍾意人, 只怪佢自己太傻

複式洋房

回覆樓主:

小妹妹年紀輕不知情為何物,但為人師表應該有理性同智慧…今次連人格同職業操守都無埋…雖然無犯法但不道德…

子爵府

為人師表,咁賤格撩人搞,明顯呃蝦條。

香港警察快啲做嘢la,報假案呀

公爵府

there are two different versions from student and teacher !

Has the teacher done it ???

水晶宮

回覆 goo_littlebb 的帖子

agree
但 100% 系個男的衰多 d law

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

本身如果個女仔己成年
唔係犯法
但報假案應該係犯法
都係睇定啲先……
個人上暫時信女仔
(未睇詳情)
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

禁止訪問

男爵府

goo_littlebb 發表於 16-5-10 07:28
呢個乜乜小組包括高登主席,都唔知係咪check個女仔IP捉佢出嚟滅聲

傻啦,要方丈加入都無用,最多起哂有份留言嘅高登仔ip,但佢唔會搵到女仔ip,因為個女仔無親自放上高登,係佢朋友幫佢放。睇下今鋪方丈會唔會出賣高登仔啦,不過高登仔今次無跟車太貼,講啲嘢都係事實,起嚟都無用

珍珠宮

ckat 發表於 16-5-9 21:27
我信女仔

我都係信女仔,雖然話而家有d女仔好主動,但睇得出個女仔係比人呃感情,個賤男根本就睇通呢一點,係女人都係感情行先,所以利用呢點知道個女仔鍾意佢仲唔打蛇隨棍上,講句鐘意你愛你有幾難,目的係想食左人姐,到左手就甩囉,家下都食左人啦,而家仲要兇返個女仔話報警,咩用盡所有行動去證明?哇,知道佢識人多,有錢請大狀,蝦個十幾歲未見過世面既妹妹仔,諗住嚇個女仔收手,就係呢d人識用語言藝術,識少少野懶專業,就可以為所欲為,強姦人殺人都得,凡事講證據

懿仔媽媽    發表於 16-5-10 16:00
cheung2000    發表於 16-5-10 12:31

伯爵府

momimo 發表於 16-5-9 21:53
女仔都好有問題,咁隨便去人屋企同人發生關係?就算補習老師承認佢地係情侶關係,都係一段唔健康既關係!

...
補習就補習啦..搞到上床, 你唔係咁隨便既, 佢咬你食咩~~兩個都有問題

珍珠宮

amiicm 發表於 16-5-10 11:53
小妹妹年紀輕不知情為何物,但為人師表應該有理性同智慧…今次連人格同職業操守都無埋…雖然無犯法但不道德 ...

就係利用個妹妹仔感情,扮鍾意佢實質氹上床

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

BREADWING 發表於 16-5-10 12:25
我都係信女仔,雖然話而家有d女仔好主動,但睇得出個女仔係比人呃感情,個賤男根本就睇通呢一點,係女人都 ...
佢衰在俾人公開仲死口唔認仲屈人老誹謗佢, 點知女仔有哂證據. 唔該D補習XX搵食真係要行遠D.

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 16-5-10 10:44
有人CAP女仔條片, 見到賤男前日仲有打電話俾佢, 唔知係咪想搵佢講數, 不過有電話號碼我唔放上黎啦.
...

肯定會講數,賤男知自己瀨野,玩咁大又報警又搵律師,為左自己聲譽冇計啦,要去到盡,搵晒d專業人士,老闆去撐佢

珍珠宮

babyco 發表於 16-5-10 00:53
唉…我個人就兩邊都係各信一半
男既賤格
我睇cap圖 d對話 ,話無任何關係我都唔係幾信

女仔頂多得十幾歲,邊識處理感情事呢,入世未深,唔同個男人喎,識咁多人接觸過咁多野,幾識呃蝦條,知道個女仔鐘意佢即刻講多少少曖昧說話就搞掂,女仔一向都係重感情,唔係老練到拍過十幾次拖,結過婚都唔會知道男人是這樣,其實而家好多戲拍到咁童話式,只係氹下d女仔為左成全女仔期待既結局,男人睇係冇感覺咖,現實只會係氹上床,上完床就走之嘛,男人冇蝕底既

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:遵x補習老師呃女生上床趙完鬆

活在當下,愛得及時

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

睇個男人個咸樣......

好想叫佢咪扮野,個女仔好慘

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:遵x補習老師呃女生上床趙完鬆

愛 我 就 別 傷 害 我

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 16-5-9 20:56
睇埋女仔最後條youtube片,啲對話有哂日期連結,無得作喎。
依家報警果個隨時變左報假案
...
比人告佢報假案就岩GA LA
做左NG認仲要屈係人地屈佢,衰AR

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

死咸濕佬!!!

首頁
34567...12

尾頁

跳至