跳至

首頁

尾頁

大宅

如題及約多少$一盒

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 縉媽 於 08-10-15 09:37 發表
如題及約多少$一盒

read this link
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1776479&extra=page%3D1&page=1

大宅

thanks.

原文章由 paklok 於 08-10-15 16:53 發表

read this link
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1776479&extra=page%3D1&page=1

別墅

原文章由 縉媽 於 08-10-16 09:42 發表
thanks.

I brought one set in Tai Wo stationery shop, which is near
the Japan Home Shop, price is $35, my daughter likes it
very much.

侯爵府

原文章由 Golfer 於 08-10-18 09:52 發表

I brought one set in Tai Wo stationery shop, which is near
the Japan Home Shop, price is $35, my daughter likes it
very much.

請問可唔可以講詳細D個位置呀?

大宅

原文章由 Golfer 於 08-10-18 09:52 發表

very much.

係米德昌呢 ??

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

照位置就應該係:
德昌文具. 26503491 太和村安和樓3樓
原文章由 cooking^^mama 於 08-10-18 15:59 發表

係米德昌呢 ??
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

侯爵府

原文章由 wong2323 於 08-10-19 09:30 發表
照位置就應該係:
德昌文具. 26503491 太和村安和樓3樓

thx a lot!!
請問品質粗糙嗎?

別墅

原文章由 paklok 於 08-10-19 12:49 發表
The quality is okay, worth to buy.

thx a lot!!
請問品質粗糙嗎?

侯爵府

原文章由 Golfer 於 08-10-19 21:19 發表

唔該晒~
聽日去買先

侯爵府

我琴日係jusco附近d車仔檔買佐呀,$22

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 wing_so 於 08-10-24 09:51 發表
我琴日係jusco附近d車仔檔買佐呀,$22
http://f20.yahoofs.com/hkblog/XFa_w_2FGRk9a7_T7xVq_4/blog/ap_20081024092210600.jpg.jpg?ib_____DPkej70S6

請問近邊度?我搵唔到呀?

別墅

大埔廣場1樓扶手電梯附近玩具店有得賣,$18-28

侯爵府

原文章由 debbyma 於 08-10-24 21:28 發表

請問近邊度?我搵唔到呀?

係jusco超市隔離個d車仔檔就有

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

有網上版, 我都有玩緊呀!!!

複式洋房

今天下午剛在大元村耀昌文具買了,有2款,分別15及25 元,我選了25元的,質素幾好,有180個遊戲,大人及小朋友都適宜。

複式洋房

富善商場2/F文具店都有. $28果款質地最好!真係幾好,益智遊戲,抵玩!

原文章由 Kellyvanessa 於 08-10-26 19:58 發表
今天下午剛在大元村耀昌文具買了,有2款,分別15及25 元,我選了25元的,質素幾好,有180個遊戲,大人及小朋友都適宜。

首頁

尾頁

跳至