自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

一開場就亂吠左先,做完show就收工,份人工真係易賺,次次都係鏡頭前做戲,佢唔悶我都悶啦,別的議員點都要坐到夠鍾聽完等下一場去質詢特首,而佢咁都可以收工

禁止訪問

大宅

我都有睇,又嘈.............
~I Love U~

子爵府

佢唔係今日係敢o架啦...............

男爵府

我覺得佢好煩呀?!無事搵事來攪?!.....

大宅

嘩!又真係好易賺播!

原文章由 414928 於 08-10-15 11:06 發表
一開場就亂吠左先,做完show就收工,份人工真係易賺,次次都係鏡頭前做戲,佢唔悶我都悶啦,別的議員點都要坐到夠鍾聽完等下一場去質詢特首,而佢咁都可以收工 ...

大宅

哇!你都出得好快woo... 隻長毛真不知所謂,聽都未聽就發作,你講得真對佢份人工真易賺,種話代市民講嘢。

原文章由 414928 於 08-10-15 11:06 發表
一開場就亂吠左先,做完show就收工,份人工真係易賺,次次都係鏡頭前做戲,佢唔悶我都悶啦,別的議員點都要坐到夠鍾聽完等下一場去質詢特首,而佢咁都可以收工 ...

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢講嘢有時都有紋有路架…間唔中又發作吓!

伯爵府

佢未唔冼向個場到勾囉

水晶宮

真係唔明d票點嚟, 咁都選到
可能係垃圾局, 所以有垃圾議員, 切合身份

[ 本文章最後由 CINDYC 於 08-10-15 11:21 編輯 ]

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

子爵府

多幾個呢 d 議員, 就真係死比你睇.

複式洋房

Totally agree!!!!
垃圾................仲話普選!長毛都有人選,仲要勝出,明知佢攪事,幫唔到改善香港現況,都唔明選佢d人有無腦!!! 只係識鬧鬧鬧.......我都識啦!!!火滾.............

水晶宮

呢度好多人選佢
目的就係為了搞亂檔
目的已達到啦

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

複式洋房

原文章由 上校車 於 08-10-15 11:14 發表
呢度好多人選佢
目的就係為了搞亂檔
目的已達到啦

用我哋納稅人d錢攪亂檔..............

複式洋房

香港hopeless...........

男爵府

都唔知點解d人要投佢票...無建設性,佢當然like亂叫啦,俾人趕佢出去,佢可以收工ma!!

男爵府

畀面勳章

以前立法會都係得一個長毛...今年仲多個毓民...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

選佢出來攪亂檔,我就真係唔覺囉,「橋」用得多都無用啦,剛才佢講咩我真係聽唔到=.="我只覺佢行為好幼稚,故意不守規矩特出自己,這些都是小朋友行為,佢係成年人,明知故犯,想當年台灣議員時常係會議上大打出手,我都覺好醜,成年人應該用文明的方法解決問題,果時我還諗香港人比較有理性,有文化唔會做出醜事,但現在這個人.....香港選民質數都好像下降了,還期望全民普選,真係怕選了個「不知所謂的人」。

大宅

咁架人都做得議員, 真係香港人都蒙羞

首頁

尾頁

跳至