自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我呢啲唔起眼既, 普通過普通, t-SHIRT + 件仔褲

wcpcelia    發表於 16-5-12 14:10

子爵府

Nancy20090615 發表於 16-5-12 12:43
我對上份工牛記笠記左幾年真係悶爆, 而家會諗下唔同款配埋耳環 elegant d .

嗯⋯今日乜都無戴
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

大宅

BB防敏心得分享勳章 熱血金章

我都睇心情,有時真係冇心機化妝,咁著得靚又好唔襯咁,所以會hea 著,舒服d。

珍珠宮

呢期每日著黑色橡筋褲

波鞋背囊著左半年都係一樣
tee就隔日著
洗左乾左又著

已刪除用户

禁止訪問

子爵府

Wakamama 發表於 16-5-12 12:49
返工前一日已經執定套衫,有時會casual少少,但唔會hea, 盡量帶番d手飾配襯下,成個look都會醒神d. 老土講 ...

都係既
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

個人認為, 是的, 打扮不能懶
大事化小, 小事化毛.........

瑪瑙宮

me-ism 發表於 16-5-12 12:45
嗯⋯今日乜都無戴

以前興買衫會送埋條鏈的, 而家唔知重有無 (買衫送鏈)? 我攞番出黎襯衫, 果時唔覺得靚, 而家襯起又幾好睇, 抵玩.

翡翠宮

我依家呢間公司興CASUAL LOOK....
如果著得好DD (係DD咋), D 3姑6婆就會走晒黎問係咪去飲定有咩特別節目,連老細都會黎問係咪約左新男友........

子爵府

fatchu@home 發表於 16-5-12 12:51
我依家呢間公司興CASUAL LOOK....
如果著得好DD (係DD咋), D 3姑6婆就會走晒黎問係咪去飲定有咩特別節目,連 ...

咁煩既
即係要你同佢地一樣咁

子爵府

Nancy20090615 發表於 16-5-12 12:51
以前興買衫會送埋條鏈的, 而家唔知重有無 (買衫送鏈)? 我攞番出黎襯衫, 果時唔覺得靚, 而家襯起又幾好睇, ...

依家應該無喇

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

T-SHIRT + 短褲 + 踢拖...再揹個背囊....
被人問我放工係咪去游水...

珍珠宮

畀面勳章

唔會好行,見得吓人

珍珠宮

引用:Quote:claudia 發表於 16-5-12 12:37 起身

原帖由 me-ism 於 16-05-12 發表
勁! 10對鞋係公司
你應該好高級 自己有房

近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

子爵府

mvshop8888 發表於 16-5-12 12:59
你應該好高級 自己有房

琥珀宮

睇公司文化,同事一般HEA就跟HEA,同事一般執正就跟執正

子爵府

都會斯文look,未至於suit, 搽bb cream ,劃眉,有色潤唇膏。
著得靚對事業有幫助,老闆、客人會對你印象好d,尊重你多d,尤其外國人公司。

伯爵府

著比邊個睇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

me-ism 發表於 16-5-12 12:15
點靚法呢?
Lunch時見到有d女性真係好行㗎!
過唔到自己既話又點出門口喎

首頁
12345...10

尾頁

跳至