親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問有冇人會早兩個月以上Book定酒店船飛?另外想問套票通常包一晚酒店,如果住多晚,係邊度Book?最後問題係套票抵啲定分開book抵啲呢?我指如果住兩晚酒店!thx!

男爵府

推,黎緊6月都想去玩下。

大宅

回覆:澳門套票問題

套票好多有限星期一住去程船飛,星期二check out回程船飛,如要住兩晚又在生日月可以用金光優惠,上網查下酒店價比較下價錢!

水晶宮

janet 發表於 16-5-12 19:54
請問有冇人會早兩個月以上Book定酒店船飛?另外想問套票通常包一晚酒店,如果住多晚,係邊度Book?最後問題係 ...
如果旺季...早兩個月BOOK定冇問題喎...如果閒日就唔洗咁早啦...如果想住多晚味問妳BOOK PACKAGE間AGENCY囉 !

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我7月尾閒日去都book咗啦, 一來驚無房, 二來驚加價, 只係未訂去程船票同水舞間門票, 呢啲遲啲買都ok, 如果到時真係唔去, 又可以前一日取消都得, 有心去我會早啲book, 尤其係酒店

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

991129 發表於 16-5-13 15:11
我7月尾閒日去都book咗啦, 一來驚無房, 二來驚加價, 只係未訂去程船票同水舞間門票, 呢啲遲啲買都ok, 如果 ...

你book左邊間酒店?我想住新濠,但問左成2250一晚,住兩晚兩房成萬蚊,太誇張了!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:991129+發表於+16-5-13+15:11+我7月

原帖由 janet 於 16-05-13 發表
你book左邊間酒店?我想住新濠,但問左成2250一晚,住兩晚兩房成萬蚊,太誇張了!
...
我訂在JW, 喺官網訂,我三大(仔13歲),book在兩晚,包兩人早餐,兩人單程船票,共$5700,真係唔平架,不過我貪佢可以有一天前免費取消,就算到時打風落雨都可以唔去,我訂完兩日,個package已經加在$700啦!

男爵府

我在永安book左Jw一晚包來回船飛,二大一小無早餐,但訂左中午群芳自助餐,total $2400.

首頁

尾頁

跳至