親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

豬大媽仍然好想知我條屎橋行唔行得通呀!

原文章由 豬大媽 於 08-10-17 23:38 發表
lestat

hi, welcome back. did u enjoy your trip?
by the way, how do u arrange your breakfast for 3A1C? how much did u pay finally for your breakfast?

I will go on next Fri 24/10. I have 3a1c also

...

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好la, 信你冇騙我, 可能果日去到雙天都成九點半, 我見好多舖頭都 閘左門 , 不過最後我係晌機場先買咖啡.
原文章由 GaryF 於 08-10-18 08:30 發表
搞錯呀??? 真係有架, 我又點忍心騙妳呢!
面向雙天既右手邊呀, 即係行前轉彎就係雞翼檔, 佢個門口仲有個雪條柜架, 果次我地買完咖啡仲買埋雪條食添, 冤枉呀大人!

...

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實我得一日係3A1C, 最後因為阿囡要去KIDS CLUB玩, 所以C6冇食早餐陪左佢去, 不過阿邊個條C橋應該行得通, 你可以2A1C先入去, 等出哂單簽哂名, 跟住第三個入去一齊食都得, 總之唔好3A同時出現晌張枱, 基本上果度好多人, D人又行出行入, D待應除左開始擺位同埋單睇下你之外, 都唔得閒理你, 同埋你可以揀近playground門口果d位, 咁出入更加唔覺眼, 如果你住三日, 就唔好三日都坐埋同一個角, 冇咁容易認出ma.
原文章由 豬大媽 於 08-10-17 23:38 發表
lestat

hi, welcome back. did u enjoy your trip?
by the way, how do u arrange your breakfast for 3A1C? how much did u pay finally for your breakfast?

I will go on next Fri 24/10. I have 3a1c also

...

侯爵府

個早餐成RM60一位架, 我地好多時出去食lunch, 5個人加埋都唔使咁貴
原文章由 GaryF 於 08-10-18 08:31 發表
豬大媽仍然好想知我條屎橋行唔行得通呀!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

lestat....

真係有呢間舖ga...我去果轉都見到...係雙天食完飯仲係佢度買左3條雪條
原文章由 GaryF 於 08-10-18 08:30 發表
搞錯呀??? 真係有架, 我又點忍心騙妳呢!
面向雙天既右手邊呀, 即係行前轉彎就係雞翼檔, 佢個門口仲有個雪條柜架, 果次我地買完咖啡仲買埋雪條食添, 冤枉呀大人!

...

男爵府

情況又有新進展,可能又可以住resort, 重平左???

琥珀宮

恭喜恭喜...繼續 ... 到佢c到比你為止
原文章由 oldbean 於 08-10-18 12:54 發表

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 oldbean 於 08-10-18 12:54 發表

妳典樣 佢俾個 resort 妳?

琥珀宮

做咩...想學野 :-( :-( :-(
原文章由 smypig 於 08-10-18 22:46 發表

妳典樣 佢俾個 resort 妳?

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Sutera Harbour Resort >>promotions<<

The Pacific Sutera

USD 100++ per night

The Magellan Sutera

USD 150++ per night

but...for stays from 01 Nov 2008 until 19 Dec 2008

[ 本文章最後由 smypig 於 08-10-19 16:33 編輯 ]

大宅

very expensive just like being

原文章由 lestat 於 08-10-18 09:55 發表
個早餐成RM60一位架, 我地好多時出去食lunch, 5個人加埋都唔使咁貴
url=http://www.youngnutrition.net][/url

珍珠宮

原文章由 portiabb 於 08-10-18 23:02 發表

梗係 睇o下 oldbean 點 到佢有房...學多兩招傍身都好嘛

琥珀宮

查實我一路都有留意佢地d房價...見佢地長期都有呢d promote做...不過之前係用rm計...今次轉左us計...
原文章由 smypig 於 08-10-19 16:31 發表
Sutera Harbour Resort >>promotions

琥珀宮

咁食dinner buffet 抵好多wor
原文章由 豬大媽 於 08-10-19 18:16 發表
very expensive just like being

珍珠宮

原文章由 portiabb 於 08-10-19 23:01 發表
查實我一路都有留意佢地d房價...見佢地長期都有呢d promote做...不過之前係用rm計...今次轉左us計...

o係 wor~ 妳仲唔 book 房...唔好懶懶行啦...到時要"撲"房就頭痕喇

大宅

我老公話轉房辛苦....所以最後都book左4晚shangri-la's rasa
ria 啦! 諗住出一日town, 有無人知坐的士好or hotel 車??

同埋由機場去酒店, 大約幾多車費???

另外有無town食野既information????

thanks!!!!!

**我想知star即係邊間酒店????

珍珠宮

原文章由 creamychoy 於 08-10-20 10:39 發表
我老公話轉房辛苦....所以最後都book左4晚shangri-la's rasa
ria 啦! 諗住出一日town, 有無人知坐的士好or hotel 車??

同埋由機場去酒店, 大約幾多車費??? 以前 search 過好似要 RM75-90

另外有無town食野既information???? 阿 GaryF 本天書應該有

thanks!!!!!

**我想知star即係邊間酒店???? Shangri-La's Tanjung Aru Resort

琥珀宮

經濟唔好....應該都係book radius多...佢地未覆我呀...唔比我book
原文章由 smypig 於 08-10-20 10:33 發表

o係 wor~ 妳仲唔 book 房...唔好懶懶行啦...到時要"撲"房就頭痕喇

別墅

GaryF,

我哋一家3口諗住11月去沙巴, 想問你可唔可以sent本天書俾我呀? 唔該晒!

[ 本文章最後由 Yvonnehon 於 08-10-20 13:27 編輯 ]

男爵府

原文章由 portiabb 於 08-10-18 23:02 發表

其實仍未落實,等OK哂再同大家報告

首頁

尾頁

跳至