自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆:究竟點先可以keep住靚fit正?

錢,時間,恆心。

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+talkative+於+16-05-15+發表

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:大力大力 發表於 16-5-15 23:44 每日

原帖由 fundfund 於 16-05-16 發表
我自己跑20個籃球場圈,大約20分鐘,跑10公里,大約要跑幾耐?
跑10公里,約ㄧ個小時,但30歲以上急步行比較適合,因長期跑步會令膝蓋勞損~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

畀面勳章

回覆:究竟點先可以keep住靚fit正?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

引用:Quote:原帖由+alicialee1210+於+16-05-16+

原帖由 talkative 於 16-05-16 發表
我都想懶下,但我更想靚喎
咁你一定好靚有機會就比我見下你,等我學下你

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

回覆樓主:

長期捱餓

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+talkative+於+16-05-16+發表

珍珠宮

回覆樓主:

講明唔鍾意shopping化妝
咁你要天生麗質先可以啦
乜都唔做 羨慕唔到人地咁多
只會越黎越老同醜
訓又唔夠 皮膚又唔好
得個諗字 邊會靚

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

引用:Quote:原帖由+alicialee1210+於+16-05-16+

原帖由 talkative 於 16-05-16 發表
同你去跑返10k
10k1K都暈了

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

+4熱血勳章

回覆樓主:

10K 5K都唔知得唔得

大宅

namnamnamlolo 發表於 16-5-16 07:47
講明唔鍾意shopping化妝
咁你要天生麗質先可以啦
乜都唔做 羨慕唔到人地咁多

十分非常同意

除非天生麗質可以咩都唔做.......想要靚真係要付出

公爵府

回覆樓主:

唔中意扮靚化妝買衫,做運動又懶(sorry 10分鐘鄭多燕我覺得同唔做冇分別,我媽50幾歲都每日晨操半個鐘啦),就算天生李嘉欣咁靚,過左30都keep唔住
張曼玉後生幾靚,老左超殘

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:namnamnamlolo 發表於 16-5-16 07:47

原帖由 KayleeZ 於 16-05-16 發表
十分非常同意

除非天生麗質可以咩都唔做.......想要靚真係要付出
天生麗質都會肥呀

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+talkative+於+16-05-16+發表

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:10K+5K都唔知得唔得

水晶宮

自律的生活
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

我覺得保持心境開朗+運動好重要~

水晶宮

30%基因,30%自律運動飲食生活習慣,30%財力買衫買化妝品護膚保養扮靚唔使擔柴憂米,10%其他因素⋯⋯
少奶奶的身份,丫頭的命...

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

咁多嘢可以羨慕得幾多,自己身體健康同開心已經足夠,人哋可能浪費很多時間、金錢先得到你所為想羡慕的事,唔通你又想浪費一份咩
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

首頁
12345...7

尾頁

跳至