美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

因為隻牙杜吾到,請介紹我專科牙醫杜牙根. 邊位仁心仁術? Thanks!

男爵府

回覆:仁心仁術,求專科牙醫杜牙根

岩岩做完,真心覺得好,但銅鑼灣既,岩先再俾detail你

複式洋房

回覆 Lyllianlo 的帖子

是否可以給我資料, 收費如何? 我生智慧齒頂到大牙...唔知是否要杜或脫...慘! 謝謝你幫忙!!

伯爵府

引用:回覆+Lyllianlo+的帖子是否可以給我資料,+

原帖由 KINDYLAM 於 16-05-25 發表

是否可以給我資料, 收費如何? 我生智慧齒頂到大牙...唔知是否要杜或脫...慘! 謝 ...
剝智慧齒同杜牙根,係2個唔同嘅專科

男爵府

引用:回覆 Lyllianlo 的帖子是否可以給我資料,

原帖由 KINDYLAM 於 16-05-25 發表

是否可以給我資料, 收費如何? 我生智慧齒頂到大牙...唔知是否要杜或脫...慘! 謝 ...
我杜同脫係分開兩個專科, 杜完,之後由杜牙既專科轉介去左菲臘牙科醫院脫,岩岩脫左幾日
如果你脫only,我俾資料你都冇用呀

男爵府

在牛頭角,有興趣pm我

大宅

KINDYLAM 發表於 16-5-25 17:11

你牙e是否告訴你因為你的智慧齒令到大牙蛀,呢D係上一派的教法!如果係我會建議你搵牙e杜左牙根先,不過唔係個個e生都肯做,因為有D e生話要剝左智慧齒先!
智慧齒打橫生唔好亂甘搵出面D牙e,我建議你去政府排期睇,因為太近神經線

男爵府

回覆 Carolng0916 的帖子

響美孚 剛做完一個手術 個醫生真心好 我自己只牙表面爛嗮 好梅 無辦法脫 個醫生開刀幫我挪返兩隻牙腳出黎 搞左成個鐘 好有耐性 縫左8針 先收我1100 同埋我個仔兩個牙乳牙壞左 但係如果杜就日後出成牙有問題 不過我個仔痛到吃唔到野 去其他醫生度搞 要3000蚊 里個醫生收我2000 好好心機幫我仔唔知道點樣搞掂左 都半年啦 仲系分開兩次 複檢一次咁樣 你位置合適就PM我啦

水晶宮

Lyllianlo 發表於 16-5-17 18:07

可否把詳細資料相告?謝謝

水晶宮

KWOKPHOEBE 發表於 16-5-28 00:12

響美孚 剛做完一個手術 個醫生真心好 我自己只牙表面爛嗮 好梅 無辦法脫 個醫生 ...

請告訴我詳細資料!謝謝

男爵府

回覆 purple_onion 的帖子

美孚平台綜合醫療裡面個牙醫診所個羅醫生 女 好年輕 好耐性 同埋美孚裡面算最平如果你住里頭就自己走去體一下個電話 要預約 如果唔系住里頭 你需要我幫忙體一下個電話 咁樣我一陣去飲茶順便去幫你體一下

複式洋房

applehoney 發表於 16-5-27 23:50
你牙e是否告訴你因為你的智慧齒令到大牙蛀,呢D係上一派的教法!如果係我會建議你搵牙e杜左牙根先,不過唔 ...

今天去看了確定要杜牙根,是大牙。不知你銅鑼灣的一個手費是否貴?求介紹(emoji)謝謝!

複式洋房

Lyllianlo 發表於 16-5-25 17:58
我杜同脫係分開兩個專科, 杜完,之後由杜牙既專科轉介去左菲臘牙科醫院脫,岩岩脫左幾日
如果你脫only,我 ...

今天看了確定要杜牙根(大牙)不知你説好好醫生收費如何,求介紹(emoji),謝謝!

男爵府

引用:Quote:Lyllianlo 發表於 16-5-25 17:58 我

原帖由 KINDYLAM 於 16-05-31 發表
今天看了確定要杜牙根(大牙)不知你説好好醫生收費如何,求介紹(emoji),謝謝!
...
我要蛀得太深,普通科杜牙根成功率得30%至40%
所以我最後係專科杜牙根,貴好多既
你睇左有冇話要專科呀?冇既,我同你既價一定差好遠

複式洋房

我都幾深下,醫生説7000杜,另牙套6000。好貴(emoji)所以想看看是否有其他好又冇咁貴的。

大宅

KWOKPHOEBE 發表於 16-5-28 00:12

響美孚 剛做完一個手術 個醫生真心好 我自己只牙表面爛嗮 好梅 無辦法脫 個醫生 ...

請問您仔仔幾歲,我小朋友得四歲能做嗎?

男爵府

回覆 Leslie224 的帖子

6歲 最好你去問醫生

大宅

Lyllianlo 發表於 16-5-17 18:07

請問剝智慧齒可以嗎?大概多少錢?

男爵府

引用:Quote:Lyllianlo 發表於 16-5-17 18:07 岩

原帖由 meibomeibo1990 於 16-06-03 發表
請問剝智慧齒可以嗎?大概多少錢?
我最後由銅鑼灣轉介去菲臘牙科醫院,專科mock智慧牙
所以未必俾到你岩用既資料

男爵府

引用:我都幾深下,醫生説7000杜,另牙套6000。好

原帖由 KINDYLAM 於 16-06-01 發表
我都幾深下,醫生説7000杜,另牙套6000。好貴(emoji)所以想看看是否有其他好又冇咁貴的。
...
我個間專科杜牙根$6500+牙套$3500, 可以參考下

首頁

尾頁

跳至