跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

响7仔賣9.9咋, 不過係台版~
我噚日掃咗5支 (台版一支係600ml)...

日版响日式雜貨批發都要$12.5, 仲要係500ml

子爵府

原文章由 小倩 於 08-10-17 09:47 發表

same taste???

好抵喎

公爵府

我見報紙賣廣告:
天天有魚網
http://ttyy.net

金鐘 海富中心 商場2樓88號舖

$100 ~ 20支

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-10-17 10:16 發表
我見報紙賣廣告:
天天有魚網
http://ttyy.net

金鐘 海富中心 商場2樓88號舖

$100 ~ 20支

嗰隻叫You C1000, 唔同㗎

CC Lemon
台版 日版

[ 本文章最後由 小倩 於 08-10-17 10:26 編輯 ]

珍珠宮

原文章由 小倩 於 08-10-17 10:24 發表

嗰隻叫You C1000, 唔同㗎

CC Lemon
http://events.netad.com.tw/suntory/cclemon2007/images/page2_r3_c3.jpg 台版 http://acaciafarm.smugmug.com/photos/261777504_3tU ...

公爵府

原文章由 朗仔媽 於 08-10-17 10:35 發表

因為老師都

公爵府

我在香港唔會買有味的水, 果汁, 汽水, 只會買樽裝水, 去外地旅行才會飲:D 係日本都有飲過

別墅

吉之島細樽裝斷左好耐,我都想搵左好耐邊樹有得買

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 小倩 於 08-10-17 09:47 發表

乜味架?好正咁喎.......

王國長老

原文章由 Carina11 於 08-10-17 20:43 發表
吉之島細樽裝斷左好耐,我都想搵左好耐邊樹有得買

我响惠康超級廣場見到有罐裝

王國長老

原文章由 醜樣豬 於 08-10-17 21:10 發表

乜味架?好正咁喎.......

有維他命C O既檸檬味飲品

大宅

大人飲定小朋友飲?

別墅

我頭先係7仔搵唔到

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 小倩 於 08-10-17 21:12 發表

有維他命C O既檸檬味飲品

我今日行咗兩間7仔都無

子爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-10-21 21:04 發表

我今日行咗兩間7仔都無

老師買咗枝比我

王國長老

原文章由 chunyatmama 於 08-10-21 21:19 發表

老師買咗枝比我

:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

子爵府

話時話,飲cc lemon真係唔好空肚,我試過會胃痛

子爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-10-21 21:20 發表

:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

王國長老

原文章由 chunyatmama 於 08-10-21 21:22 發表

別墅

我尋日係吉之島買到喇,$11.3/1枝,終於有得買啦

首頁

尾頁

跳至