跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 chunyatmama 於 08-10-21 21:19 發表

老師買咗枝比我

>>> 睇相 <<<

收咗廣告費 mouth:mouth:

[ 本文章最後由 小倩 於 08-10-22 10:06 編輯 ]

子爵府

我覺得最最最好飲, 係雪到佢起哂沙, 嘩, 無得頂! 如果唔夠凍飲, 簡直係side左支cc, 豬豬, 聽晚或後晚有野拎比你! 你prefer邊晚? 不過我擔心聽晚會唔準時走, 美國design team黎左開會, 電聯啦!

子爵府

原文章由 小倩 於 08-10-21 23:25 發表

http://lh6.ggpht.com/garfieldwhy.mandy/SPqNV6b4Z8I/AAAAAAAAEb4/VFEusQiAlRI/s512/IMG_3994.JPG 收咗廣告費 mouth:mouth:

老師可唔可以delete我个樣,好樣衰 打格仔都得

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 chunyatmama 於 08-10-22 09:56 發表

有幾衰
我肥C大隻都出咗鏡啦 :;pppp:

珍珠宮

唔係呀...幾靚呀
個攝影師啲技術唔錯喎

原文章由 chunyatmama 於 08-10-22 09:56 發表

珍珠宮

你講我呀

原文章由 小倩 於 08-10-22 10:07 發表

有幾衰

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 小倩 於 08-10-21 23:25 發表

>>> 睇相

好索呀

公爵府

原文章由 朗仔媽 於 08-10-22 11:14 發表
你講我呀

當然不是講你啦...........你不是肥........... .................是.................. 之嘛

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 高比 於 08-10-21 23:35 發表
我覺得最最最好飲, 係雪到佢起哂沙, 嘩, 無得頂! 如果唔夠凍飲, 簡直係side左支cc, 豬豬, 聽晚或後晚有野拎比你! 你prefer邊晚? 不過我擔心聽晚會唔準時走, 美國design team黎左開會, 電聯啦! ...

乜黎架 ?唔係烏冬吖嘛 我仲有3大包未食mouth: 不過C6話真係好正,同出面D唔同

王國長老

原文章由 小倩 於 08-10-22 10:07 發表

有幾衰

都話有福氣嘛

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-10-22 16:54 發表

乜黎架 ?唔係烏冬吖嘛 我仲有3大包未食mouth: 不過C6話真係好正,同出面D唔同

我好你少少我仲有一大包啫, 傻B超級霹靂勁鍾意食, 連傻爸都讚好正, 但我想問可以係邊度買?

首頁

尾頁

跳至