夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原文章由 bkfans123 於 08-10-19 21:14 發表

hi questioning
我對住佢係吾會有吾開心的樣的, 所以先覺得自己痛苦law.......

不如講下佢最近情況丫 ? 有乜改善左, 有乜令你懷疑 ?
天空之城, 快樂之地

公爵府

原文章由 PCCW2319 於 08-10-19 21:49 發表

不如講下佢最近情況丫 ? 有乜改善左, 有乜令你懷疑 ?

Dear PCCW & questioning
多謝你吾怕我這個煩人, 係度講吾係咁方便, 我pm左你地.
你地真係有時間先睇我d煩野啦.
thank you.

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

見到你又有野煩, 自從你上次告訴我去旅行後都無再聯絡, 你而家點呀?

公爵府

原文章由 Connielai 於 08-10-20 13:48 發表
見到你又有野煩, 自從你上次告訴我去旅行後都無再聯絡, 你而家點呀?

hi connielai
你地真係好好, 我係度開topic, 你,questionng and PCCW都仲記得我lee個麻煩人, 我吾pm比你, 係因為吾想煩你, 因我真係好多餘的, 成日自己製造d煩野, 多諗又去各你地呻...
thank you.

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bkfans123,

有無D開心野話比我知?你同大仔關係點?有沒有改善?

侯爵府

原文章由 bkfans123 於 08-10-20 14:25 發表

hi connielai
你地真係好好, 我係度開topic, 你,questionng and PCCW都仲記得我lee個麻煩人, 我吾pm比你, 係因為吾想煩你, 因我真係好多餘的, 成日自己製造d煩野, 多諗又去各你地呻...
thank you. ...

bkfans123:

如果你係屬於一d諗負面嘢多嘅人,我提議你唔好睇咁多"夫婦版"嘅負面topic,我怕你會睇得多諗得仲多。
揀嚟睇啦!好似版頂嘅 "和老公有趣嘅對話" 都好sweet 架,睇左個心情都會sweet d。睇正面d嘅嘢,會鼓勵到自己負面嘅情緒架。或者,買D有關夫婦感情嘅書睇,內容都會教你如何正面去分析夫婦問題。

^^有緣能相聚,岩傾講兩句,岩笑揞住嘴,生活多樂趣^^

水晶宮

原文章由 ma1860 於 08-10-20 14:56 發表

bkfans123:

如果你係屬於一d諗負面嘢多嘅人,我提議你唔好睇咁多"夫婦版"嘅負面topic,我怕你會睇得多諗得仲多。
揀嚟睇啦!好似版頂嘅 "和老公有趣嘅對話" 都好sweet 架,睇左個心情都會sweet d。睇正面d嘅嘢,會鼓勵到自己 ...

AGREE
天空之城, 快樂之地

公爵府

原文章由 ma1860 於 08-10-20 14:56 發表

bkfans123:

揀嚟睇啦!好似版頂嘅 "和老公有趣嘅對話" 都好sweet 架,睇左個心情都會sweet d。睇正面d嘅嘢,會鼓勵到自己 ...

hi ma1860/PCCW
係wor...你地講得arm, 真係明白我的, 我真係一個諗負面多既人, 大師話左我好多次了...
同埋係真嫁, 我睇左果d'負面topic', 我會好吾開心, 諗下自己係未咁, 又驚自己遲d會係咁的..
o.k. 我會選黎睇的了.
thank you.

男爵府

原文章由 SadDaddy 於 08-10-17 22:30 發表
我覺得無問題, 總比woo wea好

無問題呀! 尤其係份工需要成日見客

伯爵府

My hubby also 姿整, he's 三十頭. When I joined diamond laser facial, he joined the same package with me. When I want to do laser facial, he also wants to do it.

He wears very smart to work, but very 'wu wear' when hanging out with me. He is very charming when speaking to his colleagues/bosses, but uses baby language to speak to me.

Men are just like women, want to be presentable when meeting outsiders.

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

我都覺得冇問題, 好似女人, 去到40幾, 都會扮下架啦. 唔通佢出面又有男人咩, 總之男女一樣, 都係性格黎架者, 最緊要佢唔係突然就得啦.
梁媽媽

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 newcook 於 08-10-17 17:16 發表

咁我一定唔驚, 我老公d底底著到穿哂大窿都唔捨得掉~

首頁

尾頁

跳至