產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

hi

大家知唔知邊處美容院有孕婦按摩?最好九龍區

thks

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

上孕婦yoga, 好正架, 我由3個月上到差唔多生, 都無乜腰痛..

複式洋房

Me too. I also have back pain. I used to have massage. But many people say pregnant women cannot receive massage. So my back pain is more severe during pregnancy.
I'm also interested in 孕婦yoga wor.

別墅

唔該唔該, 請問大家去邊間度做

大宅

原文章由 ma828327 於 08-10-17 22:03 發表
上孕婦yoga, 好正架, 我由3個月上到差唔多生, 都無乜腰痛..

你係邊間上呀? 我都想學, 當做運動呀. 幾錢一個月呢?

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

我之前都係度介紹bk mama去依度按摩係旺角,你可以試下,因個師傅識點同大肚mama做,又唔係貴印象百令蚊

大宅

我自己冇做YOGA,但就由22W開始日日做腰部運動,到依家36W都冇腰痛...簡單又方便...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我係living yoga做, 因為之前係佢度做開yoga, 其實依家好多做yoga既地方都有孕婦yoga...

首頁

尾頁

跳至