美容扮靚

跳至

首頁
12345...13

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:wawaliluk 發表於 16-5-22 22:26 我

原帖由 gillgillmama 於 16-05-23 發表
我上個月尾買架~標價係16800yen, 退稅後係15xxx yen~關西機場好似得一間電器舖,但我唔記得係咪big camer ...
Thx, 我下月去大阪,到時睇下。

請問你係買6000定7000轉?

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

KayleeZ 發表於 16-5-20 23:50
這是我用的效果,嘴角肉改善了,面也firm了,不過要有恆心早晚推,同唔好貪心推太耐,最多10分鐘,如不會有 ...

效果好好呀(emoji)!請問你塗咩推?

大宅

wawaliluk 發表於 16-5-23 07:38
Thx, 我下月去大阪,到時睇下。

請問你係買6000定7000轉?

舖入面得兩款,一款T頭一款圓頭,個盒冇寫幾多轉呀,不過我估係最original個款,所以應該係六千轉

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好似幾好咁喎, 但有冇jm 知點分真假呢 thx

公爵府

引用:好似幾好咁喎, 但有冇jm 知點分真假呢 thx

原帖由 愛德華一世 於 16-05-23 發表
好似幾好咁喎, 但有冇jm 知點分真假呢 thx
有jm話睇包裝盒+睇粒電芯,但我認為睇呢2樣嘢得啖笑。

愛德華一世    發表於 16-5-23 17:54
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

bayb2015 發表於 16-5-23 09:39
效果好好呀(emoji)!請問你塗咩推?
我無特別搽嘢推。。。。不過之前有跟台灣BLOGGER用蜂毒面膜再用24K推,確係效果幾好。。。。現在都係搽完CREAM / FACE OIL後推

大宅

wawaliluk 發表於 16-5-22 22:35
請問揸咩cream去推?thx

其實用番有收緊作用的面霜效果會幾好,做PAPER MASK時也可以用 24K推

公爵府

引用:Quote:wawaliluk 發表於 16-5-22 22:35 請

原帖由 KayleeZ 於 16-05-23 發表
其實用番有收緊作用的面霜效果會幾好,做PAPER MASK時也可以用 24K推
...
但用cream會唔會好快吸收晒?要揸完一次又一次?

大宅

wawaliluk 發表於 16-5-23 19:03
但用cream會唔會好快吸收晒?要揸完一次又一次?

可能我d cream / face oil 係潤,推完吸收哂,剛剛好,唔需要再搽第二次cream

公爵府

請問港島區邊度買?

男爵府

KayleeZ 發表於 16-5-23 18:07
我無特別搽嘢推。。。。不過之前有跟台灣BLOGGER用蜂毒面膜再用24K推,確係效果幾好。。。。現在都係搽完CR ...

你用左幾耐先有效果呀?我今日第一日用都覺得連即時效果都冇乜,定我用錯方法呢都用左兩個字咁制

伯爵府

呢支棒我在第一代時已買了,
用左幾次放埋一邊有年幾多,
見呢排又hit 番咪拎出嚟用左兩日(早晚用)
今晚食飯時,老公無端端問我對眼係咪化左粧!
攪左D 乜嚟!?我話無化粧吖~但呢兩日用左24K 棒lor~
心想唔通真係work可提升, 立刻走去廁所照下個貓樣...Ee 個雙
眼皮係深刻左,眼皮firm 左。如老公唔講我係無留意嘅。

kin818kin    發表於 16-6-6 14:33

伯爵府

但至於臉部提升就未見有起色

大宅

luvubabemiu 發表於 16-5-23 21:44
你用左幾耐先有效果呀?我今日第一日用都覺得連即時效果都冇乜,定我用錯方法呢都用左兩個字咁 ...

其實碌完會有即時會效果的(當然每人效果不同),再加上面霜吸收左,感覺係會有收緊同少少少少提升的感覺.....記住不要碌太長時間,同同一個位碌太多下,或同一個位停留太久......

我好勤力早晚一次碌左一年,配埋收緊產品(我自己用蜂毒,同hanyul 黑豆 antiaging cream) ,前排影相時不知不覺嘴邊肉已改善了,我自己覺得work

男爵府

KayleeZ 發表於 16-5-23 23:04
其實碌完會有即時會效果的(當然每人效果不同),再加上面霜吸收左,感覺係會有收緊同少少少少提升的感覺. ...

你除左用呢個重有冇用其他野瘦面呀?你一次碌幾耐左右呀?

大宅

missyoumum 發表於 16-5-23 22:42
呢支棒我在第一代時已買了,
用左幾次放埋一邊有年幾多,
見呢排又hit 番咪拎出嚟用左兩日(早晚用)

通常d粗心大竟的男人都覚得有分別的,就證明係work ..... 其實佢幫助吸收護膚品,皮膚應該會好左.......至於提升,配埋收緊產品可能會有少少幫助......我朋友配clarins 隻v面serum,係睇到無咁腫面

大宅

luvubabemiu 發表於 16-5-23 23:07
你除左用呢個重有冇用其他野瘦面呀?你一次碌幾耐左右呀?

無啦,因為我自己搽嘢好簡單,濕敷toner》透明質酸/保濕精華》精油/收緊面霜,之後就24K約5-6分鐘

伯爵府

KayleeZ 發表於 16-5-23 23:10
通常d粗心大竟的男人都覚得有分別的,就證明係work ..... 其實佢幫助吸收護膚品,皮膚應該會好左.......至 ...
我都係睇各jm嘅分享並學習下咋,一直都無用過收緊面霜,唔知有乜產品好,要鑽研下先,美容嘅野靚女特別有說服力。多謝你分享,支持~

男爵府

KayleeZ 發表於 16-5-23 23:14
無啦,因為我自己搽嘢好簡單,濕敷toner》透明質酸/保濕精華》精油/收緊面霜,之後就24K約5-6分鐘
...

Ic..唔該哂你呀,順便問多句見你護膚知識咁強想問有冇咩美白系真系有用,一到夏天個人塊面又灰又黑唔知點解,有茶防曬有茶美白都冇咩用咁,好似本身個人唔識白咁,你有冇咩美白心得可以教下我

大宅

引用:Quote:wawaliluk+發表於+16-5-22+22:35+請

原帖由 KayleeZ 於 16-05-23 發表
...
是在塊paper mask上碌?還是丟了paper mask,剩下精華時碌?

首頁
12345...13

尾頁

跳至