自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

有冇人知kid power 明天的活動改左29/11舉行呀?

朋友剛打去問明天的活動時, 話剛改期,因為爆發腸胃炎所以改期,現在陸續通知, 但我仲未收到喎.

有沒有收到呀?

[ 本文章最後由 sqq321 於 08-10-17 15:39 編輯 ]

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

真架,真架.
剛收到電話通知, 真係改左期在29/11舉行.
大家明天唔好白行一徜啦!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

really???? 我D飛係星期日的, 但仲未收到電話通知吧!!!! 有無電話可以俾我打去CHECK CHECK呢???

原文章由 sqq321 於 08-10-17 14:58 發表
有冇人知kid power 明天的活動改左29/11舉行呀?

朋友剛打去問明天的活動時, 話剛改期,因為爆發腸胃炎所以改期,現在陸續通知, 但我仲未收到喎.

有沒有收到呀? ...

[ 本文章最後由 臻媽 於 08-10-17 15:10 編輯 ]

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

佢地現在陸續通知緊, 可能未倫到你.

男爵府

我剛收到主辦單位的小姐來電有關kid power 活動改期.
18/10(星期六)改左29/11(星期六)舉行.
19/10(星期日)改左30/11(星期日)舉行.

因為它們4樓樓層有幾位小朋友爆發腸胃炎,主辦單位希望確保我們家長和小朋友能玩得放心,故將活動改期,該位小姐說現在陸續通知各報了名參加的家長。

侯爵府

醒目開學勳章

有冇人唔會 我想同女女去

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我啲券系听日架,但依家都未收到通知喎,咁點算啊?mouth:mouth:" />

[ 本文章最後由 天賜晶瑩 於 08-10-17 16:11 編輯 ]

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

yes, I've rec'd the email and my son hve腸胃炎 in 香港保護兒童

各位家長,

多謝你們登記參加香港保護兒童會於2008年10月18及19日「Kids Power 親子智能部落」。由於本會總部其中一個服務單位多位嬰幼兒有腸胃炎的症狀,雖然並未涉及Kids Power的活動樓層,本會亦有安全機制防止傳染病在各樓層散播,但為了保障參加者健康,以及令家長安心及玩得放心,本會決定將此項活動延期至2008年11月29日及30日,相同時間及地點舉行。

本會將有同事致電聯絡各家長,並確實出席日期。對於今次緊急的調動,本會致萬二分歉意,期望各家長繼續支持本會的服務!

如有任何查詢,請致電3184 6633 / 3184 6678與本會機構傳訊部聯絡。

香港保護兒童會

[ 本文章最後由 chiliginger 於 08-10-17 16:24 編輯 ]

別墅

好媽媽勳章

我都收到電話通知勒........失望

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我未收到電話,但就收到封email,標題系"Kids Power 親子智能部落延期至11月",但內容就系亂碼,不過我依家都知听日唔使去咯

大宅

提提各位,

「Kids Power 親子智能部落」
http://www.hkspc.org/KidsPower18102008/Webpage3.html
今個星期記得去啦!!
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

首頁

尾頁

跳至