自由講場

跳至

首頁
45678...28

尾頁

大宅

回覆:(emoji)(emoji)(emoji)個租客住成全屋破爛

由個3張相睇,我自問唔覺得有人為破壞。正常有人住ge地方,多少都會有d花

大宅

回覆:(emoji)(emoji)(emoji)個租客住成全屋破爛

唔覺得有野,邊度全屋爛?仲以為石屎都甩埋添

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

自住吧啦
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

男爵府

全屋破壞?

用戶要求終止服務

開心快活貓 發表於 16-5-21 09:26
第2張圖的黃漬,係個租客坐在床,用個身倚在牆坐,日積月累形成的。
入稟法院告佢啦!

珍珠宮

第2張圖的黃漬,係個租客坐在床,用個身倚在牆坐,日積月累形成的。
所以?我覺得都算係自然損耗 wor...

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

post 得相出嚟講, 都應該係最嚴重個 D, 如果咁都叫全屋破爛, 個租客真係吾好彩.

大宅

引用:以為日本仔租客乾淨,出租前個地產落晒嘴頭

原帖由 開心快活貓 於 16-05-21 發表
以為日本仔租客乾淨,出租前個地產落晒嘴頭話租客好企理、好乾淨。現在租約完了,請教大家我可以扣他按金嗎 ...
唔覺有咩問題,有人住自然有損耗,不是刻意破壞。

用戶要求終止服務

lemontree 發表於 16-5-21 08:04
用保鮮紙包住間屋先租出去,應該唔會有呢d咁嚴重破損,放雪櫃可能更好!
下次請埋工人比租客平日打理間屋, ...
全屋真空處理

租比

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

畀面勳章

回覆:開心快活貓 的帖子

禁止訪問

畀面勳章

引用:post 得相出嚟講, 都應該係最嚴重個 D, 如

男爵府

樓主都幾搞笑,咁都叫全屋破爛,如果係你自住吧啦
POST出黎盞比人笑姐

大宅

樓主性格應該幾苛刻

男爵府

車!入黎以為會見到爛場爛地,咁啫下話,自然損耗要扣人哋按金,樓主係唔係第一次租樓俾人?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

CaRRiE03 發表於 16-5-21 07:43
就您幾幅圖所見,牆身污漬,地板有花斑,就等如:全屋破爛????

您唔係下麻!?
岩岩想話, 咁都叫全屋破爛..., 自己住都會咁啦
如果 99好似樓主咁 一定想殺左我

翡翠宮

講真,如果咁都接受唔到的話,我覺得樓主你唔好租出去........

你睇下自己住緊果間屋,都會有呢D情況,何況外人住....?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個標題好誇張喎, 睇黎睇去唔覺有咩全屋爛晒FEEL!!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:車!入黎以為會見到爛場爛地,咁啫下話,自

原帖由 Calophane 於 16-05-21 發表
車!入黎以為會見到爛場爛地,咁啫下話,自然損耗要扣人哋按金,樓主係唔係第一次租樓俾人?
...
咪就係。。, 真係

放下自在

禁止訪問

首頁
45678...28

尾頁

跳至