自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

傳聞澳門某賭場的閉路電視畫面...唔知真呀假...
驚就唔好睇呀
http://hk.youtube.com/watch?v=kTImRot01c8

禁止訪問

回覆 #1 misskwokwok 的文章

子爵府

02內容...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

之前睇過, 假架~

解構 --> http://v.youku.com/v_show/id_cj00XMjY5MDAwMTI=.html

[ 本文章最後由 newcook 於 08-10-17 16:40 編輯 ]

伯爵府

唔係好敢睇,不過又好想知咩事...... 睇左前半段都未有發現就關左lu~ 怕怕....... 有心理準備都係咁話......

原文章由 misskwokwok 於 08-10-17 16:34 發表
02內容...

子爵府

BK Milk勳章

呢段短片改左名~之前話係外國
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

子爵府

haha~ thank Q! 咁我今晚咁使驚lu...同d同事講番先!
原文章由 newcook 於 08-10-17 16:36 發表
之前睇過, 假架~

解構 --> http://v.youku.com/v_show/id_cj00XMjY5MDAwMTI=.html

男爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我睇過, 個時話係台灣某商業大樓, 咩依家變為澳門

男爵府

以前我又係聴到話係新加坡既。

原文章由 小聰 於 08-10-17 16:46 發表
我睇過, 個時話係台灣某商業大樓, 咩依家變為澳門

大宅

哇,睇左,真系心寒架!!就算五系真,都好驚嚇下

大宅

又變左地點嗱? 之前話係上海o家!
希望相信 "快樂不是因為擁有的多,而是因為計較的少。"

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

之前睇過~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

侯爵府

好媽媽勳章

乜傳过咁多地方....

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

回覆 #4 newcook 的文章

一睇就知係假嘢
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

內容係講咩? 可唔可以有人話比我知,thx

大宅

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

多謝解構

男爵府

男爵府

男爵府

我先頭以為係話影到d 人出千,又或者出完千俾人打到甩肺,好彩睇到一半唔對路,睇下你地回應係講咩先!!嘩~~~真係好彩,我超細膽,唔睇"02"野架!!

首頁

尾頁

跳至