跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問有無人知o係smartyland學phonics好唔好架

[ 本文章最後由 yiubb 於 08-10-17 17:39 編輯 ]

禁止訪問

伯爵府

咁佢跟邊個老師架??

禁止訪問

回覆 #3 LoveChild 的文章

子爵府

好媽媽勳章

Can you tell me in what age children can start attend such classes??
Hello everybody~~!

子爵府

請問咩叫做精讀班呀?

你個朋友嘅仔有幾大架? 讀phonics有幾耐呀? 而家學咗d咩呀?

同埋佢果度係用咩方便教小朋友phonics架?

因為一直都問唔倒有人o係呢度報過phonics, 問極都唔知呢間學得好唔好, 難得有人覆, 所以問題多咗d
原文章由 chandancy 於 08-10-18 07:30 發表
我小朋友就讀緊他們的精讀班,
我覺得很好, 老師教得生動另小朋友很容易入腦.
我朋友個仔就讀緊phonics,
聽她說都ok, 因她之前都讀過jolly kingdom,
相比導師的質素, 課堂的人數和學費, 她覺得
這裡好d. ...

伯爵府

我囝囝讀緊,佢無書, 淨係得工作紙,上完堂我都唔知佢上了些什麼

子爵府

咁你仔仔學咗幾耐呀? 比個英文字比佢, 佢識唔識讀番個字出黎架? 咁個老師係中國人定abc黎架?
原文章由 LoveChild 於 08-10-28 17:04 發表
我囝囝讀緊,佢無書, 淨係得工作紙,上完堂我都唔知佢上了些什麼

禁止訪問

子爵府

thanks!!
原文章由 chandancy 於 08-10-28 22:38 發表
精讀班: 主要訓練聽講寫, 每堂有不同的主題. 我小朋友在這裡學了很多生字. 最初我都覺得有些深, 後來與老師溝通後, 原來那些生字是英國小朋友常用的生字, 她叫我們聽多些英文news,
因為那些常用生字都會在那裡出 ...

大宅

回覆 #9 chandancy 的文章

咁想請問幾錢一堂?

大宅

我個小朋友七歲了,但從來沒有學過phonics,唔知有冇班適合佢呢?

原文章由 chandancy 於 08-10-18 07:30 發表
我小朋友就讀緊他們的精讀班,
我覺得很好, 老師教得生動另小朋友很容易入腦.
我朋友個仔就讀緊phonics,
聽她說都ok, 因她之前都讀過jolly kingdom,
相比導師的質素, 課堂的人數和學費, 她覺得
這裡好d. ...

首頁

尾頁

跳至