夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原文章由 catmilkw 於 08-10-21 17:48 發表
睇完,29去激大婆,抵佢死仲連累埋BB

查實個大婆真係好慘架...自己係糟糠之妻,自己後生時嘔埋自己D錢辛辛苦苦幫老公打天下白手興家,點知隻賤男一有錢就唔記得老婆,仲身痕到偷食唔夠喉,自己搬個二奶去美國金屋藏嬌,自己老婆就自己一個人守生寡一個人住台灣...不過大人既事始終唔好禍及孩子囉,個BB真係死得好冤枉...

[ 本文章最後由 ~仔仔媽咪~ 於 08-10-21 18:00 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-10-21 17:58 發表

查實個大婆真係好慘架...自己係糟糠之妻,自己後生時嘔埋自己D錢辛辛苦苦幫老公打天下白手興家,點知隻賤男一有錢就唔記得老婆,仲身痕到偷食唔夠喉,自己搬個二奶去美國金屋藏嬌,自己老婆就自己一個人守生寡一個人住 ...

個29真系識嘆丫, 搬去美國又住大屋, 又私家泳池!
都冇捱過,依d人咪坐享其成lo!難為個大婆

佢自己衰好, 仲連累埋自己個仔!

水晶宮

原文章由 等運到 於 08-10-21 18:04 發表

個29真系識嘆丫, 搬去美國又住大屋, 又私家泳池!
都冇捱過,依d人咪坐享其成lo!難為個大婆

佢自己衰好, 仲連累埋自己個仔!

講真佢嘆世界佢既事,佢最衰多口就係越洋打個長途電話同大婆爭老公時仲講埋呢D風涼話囉!講真佢搶人老公已經好錯,佢仲同自己FD講話等緊人地老公同老婆離婚等自己坐正,實情真係唔明呢D二奶搶人老公既女人點諗野...

大宅

好媽媽勳章

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-10-21 18:09 發表

講真佢嘆世界佢既事,佢最衰多口就係越洋打個長途電話同大婆爭老公時仲講埋呢D風涼話囉!講真佢搶人老公已經好錯,佢仲同自己FD講話等緊人地老公同老婆離婚等自己坐正,實情真係唔明呢D二奶搶人老公既女人點諗野... ...

依家d 29真系無恥!俾我聽到都火滾喇
你睇個潘x琪, 做人阿二仲周圍post相晒幸福, 仲話自已係黎太!
醜字都唔識寫

水晶宮

八得少添...邊位潘X琪呀?咁厚顏無恥既?
原文章由 等運到 於 08-10-21 18:35 發表

你睇個潘x琪, 做人阿二仲周圍post相晒幸福, 仲話自已係黎太!
醜字都唔識寫

大宅

唔知點講,親手拎住把刀去插人,係好殘忍,唔係一般有理智嘅人聯想到自己會做嘅事, 如果個大婆講嘅嘢係真,唔會容忍29仔同佢個仔爭身家,咁佢就一定會殺死個BB,因為喺女人心目中,哩個先至係丈夫不忠同埋最有要脅性嘅人同係最不能磨滅的證據!!

大宅

好媽媽勳章

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-10-21 19:30 發表
八得少添...邊位潘X琪呀?咁厚顏無恥既?

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1783293&extra=page%3D3

子爵府

你係咪話潘美X maggie pxxx?

原文章由 等運到 於 08-10-21 18:35 發表

醜字都唔識寫

水晶宮

原文章由 等運到 於 08-10-21 21:02 發表

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1783293&extra=page%3D3

個女仔個樣都唔係差吖...做乜咁賤走去做人29仲明搶人地老公咁cheap架!!!

子爵府

佢個樣&對奶整GA MA~

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-10-21 22:24 發表

個女仔個樣都唔係差吖...做乜咁賤走去做人29仲明搶人地老公咁cheap架!!!

子爵府

好彩有你去search~

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-10-19 16:51 發表
總之兩個女人同個B都慘,個男人最賤啦!我上網search番呢單野,睇睇下我都有D懷疑係個男人殺個二奶架!因為話個二奶係明顯高大過個大婆架!二黎响案發現場又發現有個血掌印大到分明唔係女人手掌而係男人手掌黎,同埋個賤男 ...

水晶宮

原文章由 豆丁 於 08-10-21 22:28 發表
佢個樣&對奶整GA MA~

mouth: mouth: mouth:

水晶宮

原文章由 豆丁 於 08-10-21 22:33 發表
好彩有你去search~

我都係想知下件事係點所以至响YAHOO度search佢D資料黎睇咋!

子爵府

睇左先知大婆捱世界,29歎界~人都搶左仲要精神迫害人老婆,都5係善類LA~個老婆仲可能無殺人~

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-10-21 22:50 發表

我都係想知下件事係點所以至响YAHOO度search佢D資料黎睇咋!

水晶宮

原文章由 豆丁 於 08-10-21 23:03 發表
睇左先知大婆捱世界,29歎界~人都搶左仲要精神迫害人老婆,都5係善類LA~個老婆仲可能無殺人~

mouth: 係啦!如果唔係個老婆殺左人番咗台灣,個老公叫佢黎美國協助警方調查,佢又會乖乖就範照樣飛去美國俾人審囉....個差佬都係因為偷聽佢發晦氣同老公當眾嘈交話係佢做既,咁至叉廚佢告佢謀殺咋.mouth: mouth: mouth:

大宅

好媽媽勳章

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-10-21 23:54 發表

mouth:mouth:" />mouth:" />mouth:" /> 係啦!如果唔係個老婆殺左人番咗台灣,個老公叫佢黎美國協助警方調查,佢又會乖乖就範照樣飛去美國俾人審囉....個差佬都係因為偷聽佢發晦氣同老公當眾嘈交話係佢做既,咁至叉廚佢告佢謀殺咋.mouth:mouth:" />mouth:" />mouth:" /> mouth:mouth:" />mouth:" />mouth:" /> ...

我岩岩睇過依單案..其實個29系咪個男人殺咖呢..?
佢老婆咪代罪羔羊?咁個男人殺人動機係咩呀??

[ 本文章最後由 等運到 於 08-10-22 08:06 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章

原文章由 豆丁 於 08-10-21 21:36 發表
你係咪話潘美X maggie pxxx?

佢依家已經系過街老鼠

水晶宮

原文章由 等運到 於 08-10-22 07:57 發表

我岩岩睇過依單案..其實個29系咪個男人殺咖呢..?
佢老婆咪代罪羔羊?咁個男人殺人動機係咩呀??

mouth: 係啦,搞到我都覺得係個男人殺...連個老公自己請番黎為自己老婆辯護個律師都响庭上講到係個男人有殺二奶動機,八年之後個大婆請番黎嗰幾個專家又講到又係個老公殺二奶既...我都睇到一頭霧水...mouth: mouth: mouth:

水晶宮

原文章由 等運到 於 08-10-22 07:58 發表

佢依家已經系過街老鼠

佢呢D咪自己攞黎賤囉!搶人老公都搶到咁揚响網上公開哂命...佢真係得架喇佢!!!

大宅

好媽媽勳章

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-10-22 09:01 發表

mouth:mouth:" /> 係啦,搞到我都覺得係個男人殺...連個老公自己請番黎為自己老婆辯護個律師都响庭上講到係個男人有殺二奶動機,八年之後個大婆請番黎嗰幾個專家又講到又係個老公殺二奶既...我都睇到一頭霧水...mouth:mouth:" /> mo ...

我都系...mouth:mouth:" />
不過我真系好想知個賤佬動機系乜, 連親生仔都要殺埋

但如果話大婆殺既, 佢怕個bb將來分佢到d仔身家, 所以連bb都殺埋, 依個動機又好似好合埋wo

總之好多疑点...

[ 本文章最後由 等運到 於 08-10-22 09:22 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至