嬰兒食譜

跳至

首頁

尾頁

大宅

bb而家就黎一歲都仲係食緊粥, 日日諗到頭都爆. 而家已經唔知整咩比佢食好!
又唔知點樣煮飯仔比佢試, 又驚佢食唔到. 因為佢成日唔咬就吞. 有d唔上唔落就 比我睇!
我諗食下粉麵先到飯可以比較好. 麻煩有嘅pm我吖!
唔該晒!

洋房

Please E-mail To Me
apple-[email protected]
[size=large]apple

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想要,請pm/email 俾我,thx...
[email protected]

大宅

好媽媽勳章

有嘅E-MAIL埋比我呀,THANKS!

我哋個小豬b叫庭浩豬, 小豬係我哋嘅至愛!
我哋永遠都咁愛同會保護我哋嘅小豬bb!
小B豬 : 媽咪, 爹哋錫哂你! 我哋係豬豬family!

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

畀面勳章 大廚勳章

我都想要~可pm我嗎thx

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 rennieyy 於 08-10-18 00:13 發表
bb而家就黎一歲都仲係食緊粥, 日日諗到頭都爆. 而家已經唔知整咩比佢食好!
又唔知點樣煮飯仔比佢試, 又驚佢食唔到. 因為佢成日唔咬就吞. 有d唔上唔落就 比我睇!
我諗食下粉麵先到飯可以比較好. ...

如果想俾麵佢食, 可考慮壽桃牌新出嘅兒童麵. 長度啱啱好, 我煮完俾阿女自己用膠叉食. 有3種麵, 蕃茄 / 南瓜 / 紅蘿蔔. 佢強調冇人做色素, 冇防腐劑. 不過我冇用佢嘅湯, 因為睇倒有穏定劑.

我喺吉之島, 暫時喺屋企附近嘅惠康就未見倒有得賣.

或者買天使麵亦可.

別墅

我都想要,請pm/email 俾我,thx...

複式洋房

Please email to me, thanks!

原文章由 apple0816 於 08-10-18 03:28 發表
Please E-mail To Me
apple-[email protected]

男爵府

原文章由 vilalala 於 08-10-21 11:21 發表
Please email to me, thanks!

Would you pls send me a copy at;

複式洋房

Could you email to me, please?

Big Thanks!

洋房

pls send me a copy too..
email: [email protected]
many thanks11

禁止訪問

大宅

THANK YOU

禁止訪問

民房

我都想要, please pm me.
Thank you

大宅

我都想要呀 ! thanks !

大宅

好媽媽勳章

please e-mail to me, thanks!

我哋個小豬b叫庭浩豬, 小豬係我哋嘅至愛!
我哋永遠都咁愛同會保護我哋嘅小豬bb!
小B豬 : 媽咪, 爹哋錫哂你! 我哋係豬豬family!

複式洋房

我都想要呀﹗唔該哂﹗

教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴言22:6

男爵府

我都想要呀﹗唔該哂

首頁

尾頁

跳至