親子旅遊

跳至

首頁
12345...16

尾頁

複式洋房

引用:Quote:chaipui2003 發表於 16-5-23 15:10 H

原帖由 bb2 於 16-05-23 發表
我果個係CX package,一般agent都有
請問可否send 條link cx package, 因為係cx 網揾唔到

翡翠宮

chaipui2003 發表於 16-5-23 14:32
一間房2大2細都夠?有無家庭房的?thank you
你係咪兩個小朋友?我講果個Package仲包2小免費入住同早餐, 即係原本普通房只可2大1小,而家都可以2大2小, 不過因為呢種房得一張大床, 所以我都照訂family,因我兩個仔都好大個下貴好少架咋

侯爵府

chaipui2003 發表於 16-5-22 23:55
請問有無人住過芭堤雅既Centara grand mirage beach resort? 好玩嗎?想暑假去玩幾日,係咪可以係入面足不 ...

好玩,不過一定會外出,楂車出去shopping,食野,去果園,好開心。
呢間酒店係多大陸人,早餐差,其他很好

男爵府

bb2 發表於 16-5-23 20:44
你係咪兩個小朋友?我講果個Package仲包2小免費入住同早餐, 即係原本普通房只可2大1小,而家都可以2大2小:goo ...

係呀,我2個小朋友,5歲同7歲,一張床可能唔夠,家庭房有無睇過相?

男爵府

MLKN 發表於 16-5-23 18:43
我都剛剛book咗住e間酒店,8月中出發,住5晚...hea住玩,兩家人一行4大4小。
...

請問你係邊度book?係咪free左一晚?到時你係機場諗住坐咩車入去?thank you

翡翠宮

chaipui2003 發表於 16-5-23 22:26
係呀,我2個小朋友,5歲同7歲,一張床可能唔夠,家庭房有無睇過相?

deluxe ocean facing只有一大床,deluxefamily ocean facing有兩大床

男爵府

bb2 發表於 16-5-23 22:33
deluxe ocean facing只有一大床,deluxefamily ocean facing有兩大床

兩張大床正好多,唔該晒,不過我仲未知係邊度book好

男爵府

bb2 發表於 16-5-23 22:33

你book左3晚? 你係機場會坐咩車入去?

大宅

chaipui2003 發表於 16-5-23 22:27
請問你係邊度book?係咪free左一晚?到時你係機場諗住坐咩車入去?thank you

我妹妹攪,經Agent book,機票連酒店報價。坐CX,早機去,晚機返,兩間房都係Twin Deluxe Family Ocean Facing,包早餐。
曼谷-芭提雅來回會包車,回程返曼谷機場打算停留KK Open Zoo。

翡翠宮

chaipui2003 發表於 16-5-23 22:35
你book左3晚? 你係機場會坐咩車入去?

yes,3 nights,我諗住包車,你呢?

男爵府

bb2 發表於 16-5-23 22:40
yes,3 nights,我諗住包車,你呢?

我唔知呀,未試過自由行,包車係邊度搵?你坐cx幾錢呀?

男爵府

MLKN 發表於 16-5-23 22:39
我妹妹攪,經Agent book,機票連酒店報價。坐CX,早機去,晚機返,兩間房都係Twin Deluxe Family Ocean Fa ...

請問你個package幾錢呀?我未試過自由行,想有個大概價錢先,唔該晒

翡翠宮

chaipui2003 發表於 16-5-23 22:41
我唔知呀,未試過自由行,包車係邊度搵?你坐cx幾錢呀?

total 7days 6nights 3日芭堤雅4日曼谷2大2小$16100

男爵府

早幾年去過,様樣都好,係早餐最差,唔知現在有冇改!

男爵府

bb2 發表於 16-5-23 22:44

total 7days 6nights 3日芭堤雅4日曼谷2大2小$16100

大宅

chaipui2003 發表於 16-5-23 22:42
請問你個package幾錢呀?我未試過自由行,想有個大概價錢先,唔該晒

PM U

大宅

開心吸收勳章

我訂左7月中住2晚,deluxe family ocean facing twin ,包早 HK$981/晚
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

男爵府

kpbb 發表於 16-5-24 09:34
我訂左7月中住2晚,deluxe family ocean facing twin ,包早 HK$981/晚

請問你係邊度訂呀?坐cx?

大宅

開心吸收勳章

chaipui2003 發表於 16-5-24 10:04
請問你係邊度訂呀?坐cx?
我不是PACKAGE , 是經"永X"上網訂房
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

子爵府

我也訂左7月中住3晚,4大3少,行程仲度梗,想去CN,高卡車和Swim with dolohins...大家交流下

首頁
12345...16

尾頁

跳至