自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

第一下感覺係"點解佢好似唔識老咁",而我就肥左老左好多咁...T恤、短衭、人字拖...噢~~直頭想揾個洞跳落去...番到屋企先諗,個囡K1,2嗰時都會"汁"下自己先出門口...依2年真係好求其出街,有着衫就得...想問下各位媽咪,你地係咪大多數都係咁,定係保持住最佳見人架???

大宅

咁大獲呀!

伯爵府

好媽媽勳章

no la
我會keep住一個好樣先落街的
平時唔返工都化淡粧的, 心情都靚d

複式洋房

可能我比較貪靚,所以我會保持住最佳狀態見人.

大宅

oh~~too bad....不過算把啦, 就算係有執...失驚無神撞番個ex 你都係覺"執"得唔夠, 除非咁橋果日"全副武裝"啦...

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 winnie27 於 08-10-18 17:41 發表
第一下感覺係"點解佢好似唔識老咁",而我就肥左老左好多咁...T恤、短衭、人字拖...噢~~直頭想揾個洞跳落去...番到屋企先諗,個囡K1,2嗰時都會"汁"下自己先出門口...依2年真係好求其出街,有着衫就得...想問下各位媽咪,你 ...

.....o甘大0樂…佢見到你嗎?

我會盡量keep住最佳狀態先出街!

水晶宮

我試個幾次中招, 諗住落樓下, 烏烏歪歪, 次次都係最樣"好"時撞到孰人 而家點都會査foundation同lip stick先落街
原文章由 winnie27 於 08-10-18 17:41 發表
第一下感覺係"點解佢好似唔識老咁",而我就肥左老左好多咁...T恤、短衭、人字拖...噢~~直頭想揾個洞跳落去...番到屋企先諗,個囡K1,2嗰時都會"汁"下自己先出門口...依2年真係好求其出街,有着衫就得...想問下各位媽咪,你 ...

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

就係比佢見到,重要佢隔離企住個妹妹仔(直覺佢現在女友)...先覺得自己真係好老咁
原文章由 lypoon 於 08-10-18 17:56 發表

http://www.hkicons.com/_2114.gif.....o甘大0樂…佢見到你嗎?

我會盡量keep住最佳狀態先出街!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

唔..我又冇乜所為喎...不過我都唔會著得好烏wher既

大宅

好彩你係撞到以前個男友,如果你係撞到老公以前個女友,仲大鍋.
ありがとう!!!

子爵府

好媽媽勳章

我唔需要執到好靚好正,但一定要乾淨企理整齊.如果接送番放學,我更加要企理,我成日覺得俾老師校長見到踢拖好似唔知點咁.(雖然係屋邨學校,佢地又見慣唔介意)
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

我平時落街買送同埋接亞女放學
都係著得好求其 加上而家大住肚
都唔洗點樣打扮
不過如果係佢街既
我就會執番靚小小既

侯爵府

試過咁比一個自己暗戀既人見到,
從此落街點都會執下先出去

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 bbkiki1991 於 08-10-18 18:12 發表
好彩你係撞到以前個男友,如果你係撞到老公以前個女友,仲大鍋.

.........agreed!! 好在未試過!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 winnie27 於 08-10-18 18:05 發表
就係比佢見到,重要佢隔離企住個妹妹仔(直覺佢現在女友)...先覺得自己真係好老咁

that's why我去買餸或接送放學都畫番D眼耳口鼻

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

你有冇返工架 ?

女人真係要keep 架, 由其生完bb後, 真係會差d, 所以更加要扮靚d, 如果唔係老公睇到都唔開謂喇~~~
依家個女k1, 我都以前分別不大, 係肥左d囉, 平時都會扮吓靚,買吓衫,做吓facial 可能要做野原因啦.如果我冇做野, 可能都會咁樣.

子爵府

好媽媽勳章

我尋日都撞到以前男朋友呀!
我坐緊月..但係要去郵局拎郵包...
寫我個名一定要我自己親身拎...
我揹住細仔,老公推住大仔(bb車),
o係郵局排隊,
點知我ex就正正排左o係我前面...
我同佢打招呼..
佢同我老公都傾左2句...
講咩我唔記得全部...
我淨係記得佢同我老公講,
"你就好la~有2個仔..."

男爵府

我平時都係牛記笠記炸....
試過..一次個好朋友結婚...佢話明想見我執番好少少既樣當wedding gift....
d人咪話..點解你吾辨....
我咪話如果時時都見到靚樣...咪好煩...
now湊仔...你著得幾靚都冇用....
又吾方便....久不久執下算吧啦....
[

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我覺得男人都好介意人地點睇自己老婆得唔得,由其係你跟佢出街
o既時候撞見d朋友, 都係扮靚d 有so 喇~~~

侯爵府

原文章由 winnie27 於 08-10-18 18:05 發表

好慘wor,搞到我都要諗諗,以後要執樣見好落街......

首頁
12345...6

尾頁

跳至