自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我都要檢討吓囉

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 lovelybearbear 於 08-10-29 14:38 發表
好認同以上ma ma講, 出去倒垃圾, 都要make up, 計我話, 出街比車車倒, 都要抽出一分鐘時間, 起身梳下個頭, 抺下d 血, 擺靓隻腳, 至好訓番底等人來救, 真係死都要死得靓d.

你地有無見過人睇頭條, 見有個肥c9比車車c, ...

網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

別墅

咁又真係樣衰咗喲
我出街就算去買送都會着好少少
因真唔知會撞到喲咩人架

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我比較貪靚,所以我會保持住最佳狀態見人

禁止訪問

大宅

原文章由 大眼肥妹 於 08-10-29 15:25 發表
死啦,我平時出街都好烏wear,尤其是去買餸果陣,我冇乜點執到自己嫁,不過個女每次去街就執到好靚.

o甘咪仲死, 比人見倒仲有更大既對比.....唔製, 一定要同個女一齊靓, 我成日都比人話"囡囡好似媽咪o甘靚播"... 其實我心o念: 我點睇都正過佢ddddddddddd

公爵府

早排我搵返野做,日日都化妝返工所以而家老公放假同帶仔去街街一定會打扮O下先出街,不過送仔答校車同接放學就落街LOOK LO~

公爵府

原文章由 sasa@uk 於 08-10-18 18:53 發表

呢個先大獲

姐妹們, 請時刻保持警惕, 半夜落 SEVEN 都要化妝

其實我好慳家,落一落街就要化妝(可能我化幾濃下)返到家又要落妝,好浪費金錢&時間,所以我會選擇帶超<<<真係超方便架!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

就算平時落街食早餐..去街市買餸..
我都會化少少妝先出去!!

男爵府

我就無咩所謂,執同唔執都無咩分別,
一個師奶樣有咩問題喎,都係人一個,
咁多野介意有時真係好辛苦(對我來講).

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

就算唔化妝出去, 都會執得整齊靚靚...

我大咗肚, 如果係出去食飯, 都會化行妝著到靚一靚架......

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我落街都會化淡妝, 接受唔到自己完全唔化妝個樣
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 熱血勳章

原文章由 bbkiki1991 於 08-10-18 18:12 發表
好彩你係撞到以前個男友,如果你係撞到老公以前個女友,仲大鍋.

係囉 ~~ 凡事都要向好嗰方面唸啦,
你咁樣咪代表你好幸福, 好快樂
我都想撞吓ex男友呀, 比佢睇吓我幾咁........

首頁

尾頁

跳至