自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

會呀,
佢話男人唔話得,
話多2句就會走啦

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

我媽以前會,因為佢覺到c6好好,但當我講俾佢聽c6啲臭脾氣後,佢就無再講啦!可惜阿媽都走咗十年,我真係好掛住佢
I 大蚊豬   

水晶宮

媽唔會,爸會,成日叫我錫9962

複式洋房

我阿媽都會,成曰叫我講多啲野,把口唔好咁密,又叫我㝽多啲99,因為我份人比較靜

公爵府

回覆樓主:

我媽成日講,你99係煩左d,但你都唔好太憎佢,對佢好d,因為你同你99一樣,生兩個仔冇女,將來你都係冇女陪,將心比心
之後再加句,嘻,你呀媽我就唔同,我冇99,又生哂女,唔使應付新抱

tester5    發表於 16-5-25 06:46

水晶宮

Jasper911 發表於 16-5-24 19:18
成日提住你地點樣做個好老婆㗎?我亞媽會,我都嫁咗成6、7年!成日驚我蝦C6⋯⋯驚死我會嚇走個老公咁! ...

我阿媽都會叫我對個老公好d, 唔好成日蝦佢

禁止訪問

回覆:Jasper911 的帖子

侯爵府

從來沒有

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:Jm們,你地亞媽會不會⋯⋯

唔會,因為我................

......

........

...........做得好好!(自吹自擂)

伯爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

唔會,因為我媽都唔係一個「好」老婆

侯爵府

好媽媽勳章

papagirl 發表於 16-5-24 22:57
你有個好媽媽,你好幸福

多谢你!
係呀,我媽自小就對我好好!
我屋企係重女輕男(我老公講架)

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

Jasper911 發表於 16-5-24 19:18
成日提住你地點樣做個好老婆㗎?我亞媽會,我都嫁咗成6、7年!成日驚我蝦C6⋯⋯驚死我會嚇走個老公咁! ...
我媽媽冇,佢應該對我有信心。
我奶奶就有。佢唔講唔覺,佢講完,我覺得我可能嫁左個未大既細路,咩都唔識做要我幫佢做既。聽左就算,冇理。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

沒有

公爵府

emimi 發表於 16-5-24 23:19
我媽成日講,你99係煩左d,但你都唔好太憎佢,對佢好d,因為你同你99一樣,生兩個仔冇女,將來你都係冇女陪 ...

我同我媽都係生兩個女,唔使做99,我媽淨係同我分享經驗,嗱,你細個我堅持唔使你阿麻湊你,冇欠你阿麻,而家阿麻嘅嘢,濕碎而我又得閒嘅都冇所謂,一定唔上身,俾說話我聽就…… 完美示範點做一個同99保持距離嘅新抱

子爵府

會,一結婚就叫我第二朝要酙茶俾6299....當然我無

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我想亞媽成日提我,好想好想,但她已經去了很遠很遠的地方。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

唔會,佢仲懶過我

公爵府

無啊!我娘只會提我老公點做好老公,怕佢蝦我

實際上無人蝦到我

伯爵府

2018復活節勳章

我媽無呀, 等我地自己2人開心生活佢就安心.

首頁

尾頁

跳至