自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

懷念以前Do姐, 阿占, 阿奴這無敵組合,

懷念"大問答"這環節, 尤其是有Jacky.

最後半小時的搞笑廣播劇 / rap歌, 聽完令人好開心.

現在人面全非, 新不如舊!

大宅

jaycee_mami 發表於 16-5-25 08:49
懷念以前Do姐, 阿占, 阿奴這無敵組合,

懷念"大問答"這環節, 尤其是有Jacky.

好同意!以前個組合簡直係無敵。宜家個節目好悶。
We live by faith, not by sight............

公爵府

回覆:好懷念以前的\"口水多過浪花\"

請問轉了咩組口?Do姐吾做嗎?

珍珠宮

Do姐吾做?

水晶宮

畀面勳章

kaka80 發表於 16-5-25 08:57
Do姐吾做?

x2

大宅

kaka80 發表於 16-5-25 08:57
Do姐吾做?
有do姐,但拍檔變咗迪偉同麻利占奴調咗去夜晚做其他節目

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我又覺得OK喎

占奴我又有重聽返佢地訪問嘉賓

2個節目都幾好

大宅

同意!! 以前3點半就偷偷咁聽~ 笑餐飽
依家....

大宅

回覆:好懷念以前的"口水多過浪花"

迪偉都唔錯,成日窒 Do 姐幾好笑
麻利其實可以返屋企,佢好似搭枱咁

smallabby    發表於 16-5-25 13:26
山豬    發表於 16-5-25 10:13

大宅

畀面勳章

回覆:好懷念以前的"口水多過浪花"

同意呀以前最鍾意聽最後個半個鐘嘅劇場,呢家通常一到12點就熄收音機

伯爵府

係呀!

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:jaycee_mami 的帖子

唔係啊! do姐搭迪偉幾好啊! 又有新鮮感,麻利就爭D

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:Stone2007 的帖子

反而我希望時間唔好改,跟返2-4就最好

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

依家係幾點?

子爵府

回覆樓主:

冇錯,家陣已經冇聽

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

littlelobster 發表於 16-5-25 09:48
迪偉都唔錯,成日窒 Do 姐幾好笑
麻利其實可以返屋企,佢好似搭枱咁

...

X2 同意

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Stone2007 發表於 16-5-25 10:35
反而我希望時間唔好改,跟返2-4就最好
係啦,仲要就係2點果個究竟有無人聽架,cut左佢比返2-4do姐啦
上facebook留言先

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:我又覺得OK喎占奴我又有重聽返佢地訪問嘉賓

原帖由 sasa0208 於 16-05-25 發表
我又覺得OK喎

占奴我又有重聽返佢地訪問嘉賓
我諗多咗

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

依家個配撘都唔係真係咁差啫, 雖然我都鐘意DO姐+占奴多D...

子爵府

回覆樓主:

我又覺得迪偉同do姐都好有火花,好好笑

首頁

尾頁

跳至