美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

我今日返到屋企準備落妝時, 就叫老公攞嘢比我落妝, 點知佢攞咗支爽膚水比我....(可能我最近換埋同一系列爽膚水), 而我又冇為意, 照用, 點知我放返好D嘢時先發現佢攞錯比我 , 想 佢同時我又再攞返支卸妝水再抺過, 點知原來爽膚水都抺得咁乾淨, 塊化妝綿一D都唔污JO, 咁我係咪以後都唔駛再買佢D卸妝水, 淨買爽膚水 , 一水兩用

但卸妝水我仲有3支新呀

[ 本文章最後由 sesamecarol 於 08-10-19 00:05 編輯 ]

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Bioderma Crealine H20 係一支潔膚(可落裝)兼爽膚既洗面水, 仲唔洗用水濕面, 淨係用棉花就OK, 幾好用架

大宅

畀面勳章

我自己都用緊紅色個支潔膚水呀...平日朝早用..好好呀!!!唔錯!

男爵府

好好用架.

珊瑚宮

環保接龍勳章

我都有用. 不過我少化妝的. 我就用完都照洗面, 加用其他toner. 我真係頂唔順, 心理上接受唔到一支toner搞掂晒, 總"型"住自己塊面仲好唔乾淨咁.

大宅

我都係呀, 唔用水硬係覺得好似唔夠乾淨咁...所以次次抹完都用水洗一次

別墅

係唔係呢支??

禁止發言

回覆 #7 sesamecarol 的文章

首頁

尾頁

跳至